I jas kako sjdgo . Bi se snimala samo za ogromna suma ( cel zivot da trosis i da ostane za prevnuci ) , isklucivo so mm , nadvor od MKD , dokolku moze , so fantomki . Doduse , ednas razgovaravme so mm na ovaa tema, u smisla sta bi bilo kad bi bilo i na dvajcata ni se sovpadnaa mislenjata deka dokolku bi imale moznost bi se snimale , no so fantomka ,ili da ne ni se gleda liceto na nitu eden od nas .
Ако веќе се снимате со фантомки, смешно е да барате гооооолеми суми на пари, кога некои тоа би го направиле бесплатно или за неколку стотини евра... Факт е дека човекот е алчен, но за да барате нешто, треба и да понудите нешто.. Вие не нудите ништо што некој не би го понудил за без пари, од задоволство Патем @Sashko1992 е во право. Вие снимајте се надвор од МК...кога тогаш видеото ќе стигне до македонското око..а тогаш, дури и на Антартик да отидете, муабетите ќе останат...
Se iznasmeav, si mislev bajram na pametot se pravi samo vo politicki temi hahhaha ogromna suma na pari ili ogromni tracevi ma, kade sakas bidi, svetot denes e samo edno malo selo ... ne sum znaela deka tolku celulit ima i sl. da ne navleguvame podlaboko hahhaha
Па не е исто, ама како што кажа @Dust, кога тогаш видеото ќе стигне во Македонија, и ти ако не бидеш тука за да ги слушаш муабетите за тебе, тука ќе бидат твоите родители, роднини, другари, пријатели. А и за ова е право @Dust , дека има луѓе кои би се снимале со фантомки за мала сума на пари, така да овој муабет за збогатување преку ноќ со снимање на едно секс видео е повеќе научна фантастика, отколку реалност.
Нивен проблем Зарем една снимка те одредува и те дефинира како личност? Можеш 150 други поголеми работи да направиш во животот. А тоа со фантомките ми е смешен муабет, искрено. И до сите тука што реагираат... Овде секој што не ја исклучува можноста тоа да му се случи, си ги пишува условите под кои би се случило. А не дека сигурно ќе се случи, и дека трча утре да се сними.
Ех да... Некој ќе ви даде толку многу пари што би имале и за правнуци... Само за вашата убавина Тоа ти е во превод: Би се снимала ама ми е срам да си признам, па ај ќе си ја кренам цената пред форумот.
За сите оние што сакаат да се снимаат за "огромна" сума на пари а притоа планираат да заштедат на видео материјал т.е камерман јас бесплатно снимам со моја видео камера исто така бесплатно доаѓам до вашиот дом со мој сопствен превоз. Доволно би било само едно шише вода и стоплче да ми дадете.
Би се снимил, но никако да најдам некоја со доволно дебел диоптер и доволно пари да ме плати убаво. Инаку, вие што викате дека би се снимиле за ооооогромна сума пари, очекувам понуди во пп
Za da nekoj vi dade ogromni pari togas treba da ste celebrity i da zaraboti na vas ogromni pari. Zosto da vi dava ogromni pari koga moze vo Rusija ili Ukraina da najde manekenki sto bi se snimale za pola burek?