Gledam skoro site baraat ogromni sumi za da imaat ne samo pravnucite tuki i cukun vnucite. Jas bi snimal ne za tolkava zarabotuvacka, no edno ne mi e jasno koga ke gi vklucat kamerite i mene piuuu mi paga, a pak mojata slucajno go gleda na nekoj od portalite. Ke si umram od stram koga ke mi rece jas ti dozvoliv da "zarabotis", a ti me zastrami. Da si puknes.
Не постои цифра за која некогаш би се снимала. Нема пари кои би ме натерале на тоа. Немам ништо против тие кои што сакаат и се снимаат, воопшто не ги гледам со други очи. Едноставно секој има право на избор и донесува одлуки кои го засегаат него и неговото тело.
Најпосле некој што го сфати прашањето, прашањето е од типот на да или не. Тука ми се допаѓа тоа што кратко и јасно си кажуваш без непотребни ако ова, ако она, ако ваму, ако таму.
Едно време многу мечтаев да бидам глумица, сигурно би се снимала и во голишави нежни сцени..Ама, прибидејчи не бидна од мене глумица, одговорот е НЕ..ни за пари ни без пари..абе ни сама да се гледам не би се снимала
Ако сумата ми смени нешто во живот тогаш да. А ако се снимам и го прикачам видеото за други да дркаат на него нече мочи ове ночи.
@Mr. Right Ај ај желе, не глуми Да знаеш дека е исклучиво женска публиката, ќе почнува видеото со вчерашната сцена со излегување од бања па накај огледалото @John Snow И милион, па и прајвт, е многу сакаш