Za mesta koi magepsuvaat mnogu brzo se privrzuvam, takvite mesta te teraat pak i pak da im se vratish. Ponekogash chovek e zhelen za novi mesta, ima takvi momenti i kaj mene, ama chesto se sluchuva da preovladee zelbata da se vratam na mesta koi mi se veke poseteni otkolku da odam na novi. Za luge teshko se privrzuvam, ama koga ke se privrzam za nekogo toa trae zasekogash.
Зa местa мoжеби, a зa луѓетo, пa и не бaш. Не им верувaм, ниту се приврзувaм зa луѓетo дoдекa не ги нaучaм кaкви се и штo се. Нa пoчетoкoт дoдекa ги зaпoзнaвaм луѓетo кaкo дa имaм некoј штит нa себе, a сo тек нa времетo гo тргaм сaм и пуштaм луѓетo дa ме зaпoзнaaт пoдoбрo.
Се зависи какви се љуѓето, не сум баш некоја што се врзува но ако се врзам за некого тоа е исто како да го киндапирам, хахах. За местата па и не баш, секогаш имав желба да одлетам далеку да посетам држави па тогаш да размислам.
За места да,дури понекогаш и си плачам кога си одам од местото, за луѓе тешко,ретко и најчесто ако се приврзам се машки.Со женски има многу лицемерие.Потешко е да стекнеш доверба,па така да и не се приврзувам со нови за кратко време.
Зависи, ако ми одговара местото или друштвото, пријатно ми е, релативно брзо се зближувам со одредени луѓе и сакам да се движам во тој круг (или место), но не нешто претерано.
Најмногу го мразам ова ко ќе почнам да се приврзувам за некого, нешто Затоа што ништо не трае засекогаш.
За жал да. Јас сум личност што сака рутина и многу тешко ми паѓаат промени, мразам да менувам средина, нови луѓе па и да почнувам од почеток.