Немало „не“ бидејќи сум имала односи само со мојот сегашен партнер и никогаш не добил „не“ од мене и нема ни да добие. Има ли поубаво од водење љубов со саканиот? Какво „не“ бре, едвај чекам.
моето не значи НЕ, и тоа засекогаш. ако нешто несакам со некого сега, нема да сакам ни по 5 години, а ако сакам, не ме интересира колку време поминало
Кога си на почеток на врска треба да се почитува тоа НЕ, али после долга врска коа веке убаво го познаваш партнерот се знае дали е стварно НЕ или е НЕ во наводници
Не сум категорична и несакам да речам НЕ, обично попуштам. Имам висок праг на толеранција. Кога ќе се помине тој праг, тогаш НЕ навистина е НЕ и нема назад...
Не секогаш значи не. Се согласувам целосно со @Bitter-Sweet , доколку некој не го почитува моето Не, паѓа неговата вредност во моите очи. Не го сфаќам прашањето на @Hindsighter ,знам дека не е нагласено на мене туку дирек кон Битер, ама многу се заинтересирав и ако можи да го појасниш да сфатам?
Мислиш ако јас не испочитувам нечие НЕ кон мене? Такво нешто нема, ако некој ми каже за нешто НЕ тогаш се повлекувам.
Што друго може "НЕ" да значи, освен НЕ? Реченицава звучи глупаво но ја разбирате, знам, во ред. Кога ќе речам некому "НЕ", сакам во истиот момент да се повлече и јазик зад заби. Ни да навалува ни да ми се правда, едноставно да се повлече и да продолжиме со муабет каде сме застанале или ако е некоја незгодна ситуација да ме остави на раат да стана да заминам и никогаш повеќе да не го погледнам.
Среќа не сме кај нашите Кога бев мала сите ококу мене се врткаа, нудеа ова она..јас на се викав не..а тие чекаа да земам