Тоа е комично, никој не ме програмирал , а креаторот реши сам да ми се појави ? Можеби не си го барала никогаш ? Или си природно полна со злоба , его и лицемерие, па срцето не ти допушта да го бараш ? Незнам
Многу се оддалечуваш од темата , не се работи за етикета , ако си во позиција да те напаѓаат 5 кучиња, ќе ги гледаш само или ? Што сум јас виновен ако овде постојат исмејувачи и се групираат и напаѓаат една личност ? Мене ми мириса на површност сето тоа , бидејќи човек што е опуштен и не го боде егото во очи , нема да исмејува друг тука за свое мислење , тоа е билдање на его од нивна страна коешто ти го нарекуваш етикети кога јас само се бранам.... Јас се однесувам доста chill , не се замарам јас да исмејувам некој , ама еве вака приватно може да ти направам муабет .. Бидејќи и онака се оддалечи од темата .. И ако си баш дружељубива , на секој пост ќе си нагласиш "екипо/дечки ова е мое мислење " Како што сето ова јас што го пишав е мое мислење Може да сум рамнодушен за што било ама за негирање на Господ не би рекол, имаш милиони сведоштва од луѓе дека постои ... Повели докажи дека не постои, слободно те читам
Ова ти е чиста етикета срце , не оставаш простор дека тоа е твое мислење и дека постојат различномисленици, имаш право да мислиш така ако не си имала знак , комуникација и појавување на креаторот, ама нема поента сите да ги ставаш во еден кош како да се твој најголеми непријатели .. И јас се двоумев и ми беше исто, откога ми се појави , станав уверен дека има креатор ... Ако не се појавеше , најверојатно ќе ми беше сеедно .... Real talk from a real guy