Gordana потполно се согласувам со тебе,а и со тебе panter дека природата е една од најголемите сили нешто чудесно.Но на оваа тема да не се изнервираш е просто невозможно.хаха Сите си имаме право на сопствено мислење и секој со својата причина.Ајде нека биде крај веќе. Се одјавувам се надевам засекогаш од темава.
Симпатична приказна со среќен крај, но за жал приказните во реалноста не се такви. Во вистинскиот живот не постои "си живееја среќни до крајот на животот". Некој ќе умре од рак, некој ќе си замине, некој нема да живее среќен потоа, а некој ќе живее среќен.
Сакам да кажам дека приказната е така спакувана со среќен крај што посочува дека што и да ни е случи ќе има среќен расплет. Со други зборови приказната сугерира дека се што ни се случува во животот е најдобрто што може да ни се случи од сите можни комбинации. Не се согласувам со тоа оптимистично гледање на светот. Во животот можат да ни се случат многу лоши работи или добри, но не е тоа предодредено. Од сиот тој хаос се обидуваме да најдеме смисла што стои зад тоа, а тоа покажува дека дури и да постои Бог, тој не е совршен.
More dosega trista raboti zavrsiv izvezbav i site raboti sednuvam na forumov ti uste se raspravas ,eh toa ti e vlegol gavolot vo tebe
@anina Па морам да си го изразам моето мислење, а не ми е намерата да гледам кој се навредил, а кој не. @elisabeta хахахаха, па ако влегол ѓаволот така нека биде, имам право на свое мислење, нели?
Ама проблемот е што мноооооооогу наназад, сите, го сфатија твоето мислење. Не ме интересираше тоа туку успат искоментирав за да е се мачиш за џабе. Сфатија сите дека си атеист
Намерата не ми е пред сите да докажам дека сум атеист или не, па да заќутам. Има мислења со кои не се согласувам и имам потреба да се изразам.
Pa i jas si imam svoe mislenje pa sto si go pisav i tolku ne treba edna nedela da pisam na temava sa mislenjeto moe
Мислење и став се пишуваат во неколу поста а некоолку дневно одговарање на темава е знак дека сакаш да докажеш нешто. Т.е да ги убедиш сите дека твоите размислувања се точни.
Vlegov da procitam za nekoj nov dali veruva ili ne veruva ama gledam deka dur ne go ubedite Bonemashine da veruva ne se otkazuvate.
pa zatoa sto e tvoja rabota postedine od tvoite postovi vo koi si samiot i ubeden i avatarot ti e bajgii cuden bajgii zacuden