Ako postoj neka me zemi vejke ednas, neka me unisti jas sum eden nesposoben, custvitelen i sam bez nikoj na svetov so nisto ne mu odi vo zivotot
Де бе пријател. Опушти се малце, цепни некоја дадичка направи и ребро , испи литро вино , бањај се у река малце , седи на сонце .. Не е лошо да си чуствителен, ама мораш да си јак .. Почни да веруваш денес во Господ , а утре ќе ти помогне.
Се што и да ми се случи или било што да направам да ми направат прво помислувам дека Господ така сакал и дека тој ќе среди се кога тогаш.
Изгледа не се молиш со чиста свест. Еве мене фала Му до сега за се ми помогнал.Многу работи се имаат десено благодарение на мојата верба во Господ
Зошто е религијата исполнета со контрадикторности? Јас колку што знам, Господ не е желботека и погрешно е да се молиш за лични интереси, сем за спасение на душите. Исус се мачеше на крстот, вие сакате се на готово. Луѓе се молат за здравје, земски успех и среќа и што не. Сигурни сте дека не е некој друг тој што ви излегува во пресрет на молитвите?
Jas nemam cista sovest? Niti imam kradeno niti ubieno niti tepano niti cepkano nekoj. Tie lopovite hostaplerite i tie so na sekoj gledat od visoko si imaat mnogu poubav zivot od mojot. Prestanite da mi se sitite na nesrejkata ne e coek da pisi maka. Da ti se sluci tebe se sto imam izdrzano dali ke osuduvas. Go molev gospod da ne me ostaj sam koga najvejke mi trebase nekoj i ne me poslusa me ostaj gi izmaci mi gi zede tie so gi sakav so solzi ova go pisam. Ne postoj za mene gospdo.
Se ke izdrzam trpam trpam ama da lazi nekoj deka nemam cista sovest duri hostaplerite go ziveat zivotot
Не ме тепај..под чиста совест мислев не си се молел доволно искрено.Не ми го раскажувај твојот живот не ме интересира.Олабави
Хахах и што има врска тоа?Пред Господ сме сите исти..дали ќе сум лезбејка или хетеро јас битно имам верба во Господ.Тоа што сум се лапала со девојче не ме прави помалку верник од тебе или било кој овде на форумов.Патиш од самосожалување, а ми се силиш овде без врска..
Ај слушај вака. Оди легни си првин пошто е 4ипол сабајле а ти тролаш хард-кор. Второ еве како неписмена ќе ти кажам, Господ се пишува со ГОЛЕМО Г.Не со мало.Трета работа, нит сум би нит сум лезбејка.Мене чиста ми е совеста.Не замарај си глупости иди легни си не туку се расправај у ниедно време.
koj trola mori po gla troloj da ti skokaat. Ti legni si utre si naskolo dete edno. Jas sum na fakultet vo vtornik.
Интересно прашање... Ама знаеш што? Исус рекол:Барајте и ќе ви се даде,молете се и ќе ви се даде...чукајте на врата и ќе ви се отвори... Од страна гледано,можда звучи како желботека,ама единствено Исус ги исполнува желбите,не гледам кој друг би го правел тоа(под желби подразбирам оние за мир,за здравје,за спокој и слично,и секако дека тоа е за спасение на духот,на душата)не да ми текне да барам од него да живеам во Дубаи и да сум жена на милјардер....