Ke go citiram Shakespear:" There are more things on heaven and earth Horatio, than are dreamt of in your philosophy"
Јас не му поставив дијагноза, ти му го рече тоа. А тоа што го претпоставив за психоделичните супстанции, тој го потврди.
Ne se toa drogi, prijatele. Nikogas ne sum potvrdil deka zimam takvi supstancii. Toa e samo mesavina na kafe i pecurki, da te drzat buden. Ako bilo toa taka, site koi konsumirale od toj proizvod bi bile "shizofrenicari, pa i samiot Tim Ferris koi gi preporacuva
Па сега штом на др. место пишувате дека бајачките комуницираат со демони под власт на ѓаволот, зошто ви е тешко да поверувате во ова?
Синтетичка дрога, не знам убаво да ја објаснам, ја пушиш и те носи во друг свет ама буквално.Мислам тмау си 5-10 минути, толку е дејството, али идеш на ново место,не си на планетава Земја уопште. И најдобро е да си поред шамани кога го правиш тоа за да не забегаш https://en.wikipedia.org/wiki/N,N-Dimethyltryptamine Taking DMT can make you: see and hear things that aren’t there (hallucinate), which might be a good or bad experience feel like time and movement is speeding up or slowing down feel like colours and sounds are distorted, this is sometimes called ‘visuals’ have double vision feel like you’re having an out-of-body experience
Достапна е денес и во синтетичка форма, но молекулата се наоѓа често во природата кај некои растенија, животни, а човекот ја лачи преку пинеалната жлезда, наречена и трето око, секако во многу малку количина.
Јас имам пишано на темата но исто така пишав дека е тоа во конверзација со отец. Така што така учи црквата, тоа е нивно објаснување. Не нужно дека некој верува. Ја не му препорачувам да оди в манастир или црква. Ова е за на дуктор. И без разлика како го постигнал ова, супстанци, болест, сон, медитација инт, конверзација со "духови и врагови" треба да се третира по мене.
Теофил ме потсеќа на еден дечко шо го свиѓав. Од прво запознавање ми пишуваше дека слуша и гледа демони и самовили во парк. После на крај дознавам дека шмукал од јакото и бил во бардовци 3 дена за растројство. Патиките под раце и да ме нема Тео, брат, ме викам дека и ти истото го правиш, ама...
Сега тие со фајзер може на таа фреквенција преку 5г да се уклучат. Реномиран професор го кажа ова ама да најдам линк ќе пратам.
Да се надоврзам. Имав еден обожавател шо изгледаше сосем нормално се до моментот додека не ми покажа дека рацете му се цели со Луси истетовирани. На сон му доаѓал и му кажувал каква неправда му е направена и како он треба да верува во него. И дечково имаше опасни конверзации со него. Не се ни сеќавам на патиките, знам само дека ме снема со брзина на светлината. Спојлер: Спојлер