Pa da jas toa go znam, ali sepak sakam da mi kaze nekoj nekoj hodza koj sto pomaga... Mi kazaa za nekoj vo Kumanovo imeto mu e na “R” mislam ali nemam povekje informacii isto i za nekoja zena vo Vranje. No toa e se sto znam sekoj kje si najde lek i posle toa ne saka da kaze, a jas bi bila mnogu blagodarna nekoj ako me upati nekade...
Te molam pishi mi vo poraka br.od nekoj shto stvarno znae,jas sama baram br.shto ima da obvinuvam nekoj drug
Дали знаете некој што отстранува црна магија и навистина да помага? Ве молам без непотребни коментари ...
Дали откако ке се открие кој ја направил магијата и сам да ја растуриш и со светена вода да се измиеш, таа веке ке биде растурена и нема да има моќ?
Чуден е овој народ, за секој неуспех и несреќа, никако причините во себе да се бараат, мора да се маѓии. Седете си у 16 век, уште на метла ќе пролетате...
Планирам тезга да заземам пак морам да се изрекламирам (спамирам) малку,то е. #проклетство #црнамагија #лејки
Верувам само во наука, така да не, не верувам ни у ова. Порано немал народот друга работа, па си измислувал вакви работи, некој си правел бизниси и од “маките“ на луѓето. Глупости на квадрат...
https://bulevar.mk/video-stara-zhen...tata-srede-mominska-kamerata-јa-fati-na-delo/ (ВИДЕО) Стара жена и прави магија на невестата среде моминска – Камерата ја фати на дело
Zdravo. Imame golemi problemi so moeto semejstvo. Sme naogale mn raboti po dvor i doma. Sega na maicata na majka mi imase napiseno AAA i krst nacrteno. Sto znaci toa ? ve molam nekoj sto stvarno znae da rastura magii... tnx
Јас мислам дека знам таква кучка(жена) и мислев дека ми е направила нешто ама сватив дека тоа луѓе само прости го прават и ако дозволиш и имаш песимистички мисли у веза за тоа секако ке се десе нешто. Такви прости работи можат само поголем број жени да направат од љубомора што се повекето необразовани и немаат живот ни хоби а па ни семејство.