Во последно време почнав да мислам дека некој ме има проколнато, урочено или ми има направено магија. Долго време сум сама и немам среќа во љубовта, а приметив во последно време штом некој се заинтересира за мене и јас се заинтересирам, го снемува, како со нож нешто да го пресечува. Сте биле ли во таква ситуација?
Ve molam za informacija,dali znae nekoj nekoja zena zhto vadi crvi od ushi,ve molam bez glupavi komentari.
Зависи дали сакаш државно или приватно. Државно имаш во секоја од поголемиве болници (8ми Септември, Мајка Тереза) само ќе бараш упат до Оториноралингологија (Уво, нос и грло). А од приватниве би ти ги препорачал: Д-р Мери, Адреса: бул.8-ми Септември 2/2, Скопје. (Блиску до Авицена). Или еве ти една листа од ординации за уво, нос и грло: https://zk.mk/uvo-nos-i-grlo-ordinacii
Kazav pogore deka probavme se,koga vikam se znaci sme bile na lekar,ja poznavam licno dr.Meri,dr.kopaceva i da ne gi nabrojuvam,rekov da probame i ova od preporaki.
Здраво може некој да ми каже ако знае дали некој ако ви дојде дома и му падне паричка на кревет значи некоја магија или нешто друго ?
Значи дека треба да се лечиш,ама мораш побрзо да превземеш нешто иначе касно ќе ти биде! Плус магијата ќе те стигне