Сестрата на татко ми пратила некоја блуза за мене по мајка ми,и еве 6 ден како ми е лошо,ја фрливме во ѓубре(но ја немам допрено,само стоеше во мојата соба).Да не требаше на поинаков начин да постапам,што да правам?
Хаха,бев тоа заборавив да пишам,сите наоди се во ред,дури перфектни,докторите немаа што да ми кажат ..
Провери серумско железо? Пиша дека си била кај доктор и прерпоставувам дека сигурно имаш направено крвна анализа. Провери го хемоглобинот исто така. Нема да веруваш колку минимално паднато железо знае да предизвика мачнини, вртоглавици, умор, и жед.
Ги имам веќе 7 дена,не престануваат никако буквално само кога спијам сум океј,мислам дека паничните напади траат пократко... Инаку железото ми е добро,се целокупно е екстра,комплетна крвна слика..
Дефинитивно си анксиозна, не е до крвната слика. Паничните напади знаат да траат од триесет минути до два часа, а и повеќе. Верувај, немаат ограничување.
@Arla Тироидата како ти е? Таа може голем ремет да направи, а да не знаеш од прва што ти е... А докториве може да не им текне одма и да те убедуваат анксиозност, ова она...
Se mozham da sfatam,samo ne mozam da sfatam kako se osuduvate da pobarate pomosh od odza. Imas ti prashano shto toj prave tamu? Shto veraoispoved si ti imas Boga imas bozhji hramovi. Lichno nemam pojdeno i nema nikogas da pojdam iako sum od Prilep. Od zheni shto ne mozhele da imaat deca( zhenite se hristijanki) gi teral da se soblecat da se izrazam poubavo kako od majka rodeni i gi mijal. Daval da se pija mrtva voda. E sega razmisli dali ke pojdis
Vodata shto go kapat mrtovecot, neli otkako ke pochine go kapele mrtovecto e taa voda ja cuva ii ti ja dava da ja pies ili da prskas so nea