Neznam bas kaj so ziveam jas nema pilinja onakvi domasni sto se cuvaat doma vrapcinja cavki polno ima ama onakvi bas domasni tuka nema
Веројатно некоја чавка го има донесено. Не плаши се. Летаат тие постојано. Дење се на едно место , навечер на друго.
Здраво Јас не верувам многу во овие работи но слушајќи од други ме заинтересира. Дали некој се сомневал дека му е направена некоја црна магија бидејќи не му одело ништо во животот еве конкретно пример за љубов со кој/а дечко/девојка да се започне нешто прекинувало без никаква причина и слично или за некое друго поле од животот и бил на отстранување на магијата и да речам било успешно со тоа што му се подобрил животот доколку да каде или сепак сето ова е илузија? И доколу некој правел такви работи дали има некакви неубави последици од сето тоа?
Luge I jas ne veruvam vo tie raboti no veruvajte se uste po stojat I luge od zloba I zavist jas osetiv na moja koza se po lekari nisto nema bukvalno se proveriv a ti ne se osekas dobro mi rekoa da probam I toa probav.. I pomina
Не верувам во магии . Можеби затоа што секогаш кога нешто ми се случувало ( а ми се има доста многу случено ) , постоело логично објаснување за тоа . Додека не видам со свои очи , не можам да верувам во магии .
Да зашто знам да правам ме научи баба ми пред да почине и ми остави аманет да ја предадам кога ќе имам внука вештината.
Не е смешно,јас сум сведок и очевидец на млада 20 год. девојка која беше жртва на жива, изгуби за 2 месеци 22 кг,неможеше да јаде ништо,освен моркови,нема лекар и анализа која не ја направи од гастроскопија до тумур маркери,а да не зборувам како сето ова влијаеше на менталното здравје. Се до денот кога Рушит покоен не извади неколку живи од нејзиното тело, после постепено почна да го враќа апетитот,сонот килограмите. за жал живата може да има и смртен исход. И јас одбивав да поверувам во црни маѓии,ми беше многу примитивно,но еве пример на мојата сестра која со години има неуспех на љубовно поле,при тоа нормална образована ,девојка со убава професија . Буквално после првиот состанок дечковците бегааг без некоја логична прична, еднаш беше кај еден човек кој и кажа дека има на неа црна магија која не им дозволува на спротивниот пол да поминат повеќе од 24ч до неа,ги одбивало им се лошело и ги снемува . И предложи да ја отстранат магијата,ама она некако не беше одлучна и не прифати не отиде повторно кај човекот . Патем ситуацијата е сеуште иста непроменета,сеуште е сама. Постојат ,и ако ти потврдиле не го троши времето по лекари, пробај барај тешко е да се најде ама немој да седиш и да чекаш,колку повеќе време поминува потешко е за лекување. Не знам кој ти е конкретно проблемот ,можам да ти кажам да не одиш никако кај Маре Петровец жената е лажов првокласен , Ружа Кратово исто нема да ти помогне ,ке ти нуди амајлии ко на пазар за 600 ден. при тоа таа се занимава и со правење љубовни магии (одвратно) Ружа од Кратово прави љубовни магии . Но Ако успеа да го добиеш бројот од оџата ,би те замолила да ми го пратиш .Благодарам
Не си фаќај работа со ѓаволот. Не е само тој дечко на светот. А и зарем мислиш дека ќе бидеш вистински среќна така? Ќе му направиш магија, ама џабе ти е, кога тој нема да те сака искрено од срце. Само ќе биде ко замајан по тебе. А тоа не е љубов и еден ден ќе пукне.