Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали верувате во магии?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од marijasweet, 9 декември 2009.

1. Orthophill

Orthophill Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    4.583
    Со ваква реклама за живава, мерак да не` фати нас дебелите жива да се напиеме за 2 месеци 20 килограми да ослабиме...

На Ygritte, H.VAGA, Alex.T и 5 други им се допаѓа ова.
  2. slifka_p

slifka_p Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    12
    Дали имаш број од Ружа од Кратово ?

3. Slatko od visne

Slatko od visne Активен член

Се зачлени на:
    24 мај 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Го немам ,се наоѓа во кратово лесно се наоѓа ,отиди и чекај ред оди после 10ч.

Дали некој познава и може да ме упати кај некого,кој со име кажува кој ти има направено? лекот го најдов кај еден оџа само сакам да знам кој го направил тоа Ви благодарам.

Здраво,за љубовни маѓии не сум сигурна ама човекот помага за се што ти е потребно, работа,здравје,да се омажиш,за деца ,работи со амајлии арапски и ти помага буквално за се што ке посакаш. Името му е Енес се наоѓа во село Љубин ,од Пон до Чет од 11ч до 18ч Пет од 14ч до 19 ч. Работи,одиш и чекаш ред.

На Meckicja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    547
    Полесно е да се оди кај ќе се слушне наместо да се пости и да се оди во црква или да се седне да се разговара со семејството/блиски и да се промени нешто!!!

На AndyRad, Meckicja и Orthophill им се допаѓа ова.
  5. Slatko od visne

Се зачлени на:
    24 мај 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Enes Ljubin

6. Veta

Veta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2020
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.905
    Е зошто вака бе !?
    Тортурите други особи зошто вие така сакате, па не е убаво :envy:

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Watermellon

Watermellon Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2021
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    15
    Душко Велес како да го најдам? Имам закажано

8. Vekiiii124

Vekiiii124 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    5
    Zdravo
    Pred nekoj den najdov zelezna para pred pragot go prasav soprugot slucajno nego da ne mu padnalo toj vika ne ja frlivme inace ziveeme vo stan. Pa ako nekoja ima nekoe vakvo iskustvo da spodeli. Mnogu ne veruvam vo magii ama sepak makata ke te natera da veruvas.

9. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.466
    Допаѓања:
    17.111
    Не може ли да му испадне пара на комшијата од карши вас,или жената што ви ја чисти зградата?

На Tanjamm, Alex.T, ElenaOfRivendell и 2 други им се допаѓа ова.
  10. MihailTanev94

MihailTanev94 Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2021
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Vcera jas imav mnogu poloso iskustvo vo vrska so toa. Doagjajki si od rabota na skalite nasi sto se na sprato, pred da vlezam doma, 3 zelzni pari edna vrz druga staveni i edra sol nasoleno do samiot vlez. I ne e toa se porskaf neli so krstena vodicka i si zaminaf. Drugoto utro stanuvam pred rabota da otidam, gledam zelezni pari po 5 denari kako pateka napraveni od skalite so samiot vlez i sol istureno uste povekje. Nekoj realno so slicno iskustvo ve molam da spodeli nekoi info. Blagodaram

11. Jana Jasna 20

Jana Jasna 20 Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2021
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Здраво, итно ми треба контакт од Јулка од битолско село Карамани, жената имала посебни моќи во чистење на магии и слично. Ви благодарам

На Lily15 и elimkd им се допаѓа ова.
  12. asdas

asdas Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.953
    Магии не постојат, не си ги фрлај парите.

На WildMk и Justicija им се допаѓа ова.
  13. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јуни 2017
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    26.477
    8-|

14. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.752
    Допаѓања:
    172.972
    Не верувајте во глупости аман веќе..

На WildMk, Justicija и злоба им се допаѓа ова.
  15. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.246
    Допаѓања:
    39.599
    2021е жено..

На asdas, Justicija и ушко им се допаѓа ова.
  16. Nikitaaaa

Nikitaaaa Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo na site.
    Gi citam komentative na temava i mozam da zabelezam deka ima dosta clenki koi imale loso iskustvo so magii i takvi raboti.
    Da bidam iskrena i jas mislam deka kaj mene nekoj ima praveno nesto.
    No me interesira dali nekoj znae kako tie losi magii moze da se unistat? Dali treba negde da se otide ili... :call:

17. Slatko od visne

Се зачлени на:
    24 мај 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите,сакам вака јавно да се обратам и да ги замолам сите оние кои можат,да ме упатат и да ми дадат контакт од некој кој би можел да ми помогне,малку ке биде подолг текстот се извинувам. Во изминативе 4 години ,доживеав големи проблеми. Започна се откако одлучивме со партнерот да започнеме заеднички живот. Бев здрава ,млада,девојка која освен Аналгин,не сум се напила ништо друго. Прво ми се појавија морбидни кошмари,кои ме реметеа баш психички,и беа во континуитет,со самото тоа,се манифестираа и на физички тешкоти.Ми препишаа Хелекс 0,25 три пати на ден. Станав анксиозна. Почнав да ја качувам килажата,од 48 стигнав до 72 кг.Ми отриваат Хипотиреоза,доживотна терапија еутирокс, ок велам. Често заболуваат луѓе од истата. По две недели гинекологот ме известува,папа тестот не бил добар.Ми даде и тој терапија. Се спремавме за веридба,па свадба,во меѓувреме завршував студии и така поминаа 3 год. Не работев ништо. Пред две ипол години, Гинекологот ми вели ситуацијата не е најдобра,имаш две опции или дете или хормонска терапија. Се одлучивме за дете,почнав со процес на лекови па инекции. И тоа беше неуспешно. И сеуште немаме деца. Проблеми од сите страни. Во оваа 2021 год. Започнувам приватен бизнис,пропаѓам за 20 дена. Најдов еден месец претходно една јакна која не ја носев со години,во внатрешната страна имаше 5 мали крстови во темно кафена боја. Ја игнорирав. само што започнав со бизнисот,за 20 дена почнува да ми тече крв од дојката. Се сомневаат на карцином, сите можни испитувања од ехо,мамографија(едвај прифатија,на млади не правеле), цистолошки наод,примерок за хисттопатолошко испитување,преглед кај торакален хирург,галактографија. НИКОЈ НЕ НАЈДЕ КОНКРЕТНА ПРИЧИНА ОД КАДЕ ДОАЃА КРВТА! Прочактин хормон одличен. Се ова приватно го правев и беше цело патешествие! Набрзо после 1 месец,крварам и вагинално од матката одам на дежурство велат,добар е ендометриумот не треба да крвариш. Си отидов крварев 10 дена после циклус.Крвна слика хемоглобин одличен.Повторно медицината неможе да даде објаснување. Поминаа 7 месеци од дојките сеуште постои исцедок,само бојата е сега светло кафена. Се уморив да не набројуваж колку пати завршував на дежурства, срцевите отчукувања ми се од 118 до 124 секој ден! Сега пијам лекови и за срцето.Станав таблетоман.Луѓе мои поминаа 4 години,јас сум се полошо, и полошо секоој сон ми е кошмар со различни животни,змии,стаорци,мечки,мачки,ѓаволи,редовно мртваци и сл. Здравјето ми е ужасно,деца немам. Работа неможам да најдам цела година, толку сум малерозна што почна и од рака се да ми паѓа,сите чаши ми се скршија по дома. И да,морам уште ова да кажам ,вечерта кога случајно открив крв на дојката
    ,неколку часа претходно на мојата спална до мојот јастук,најдов ножици мали ,кои се наши секако ставени вертикално до мојата перница,не постои логичност да паднале ,зошто нема од каде,и не би стоеле така исправено наместено,ако се случајно фрлени. При тоа живееме сами со сопругот,тој ден никој не бил кај нас,ниту пак во спалната. Ете со години се измачувам, по лекари,само ме трујат со лекови а подобрување немам. Ако познавате некој ,кој би можел да ми помогне ,ве молам да ме упатите,бар да пробам.... Благодарам,се извинувам уште еднаш за долгиов пост,ама сакав да ви објаснам колку е сериозна ситуацијата во која се наоѓам.

18. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.176
    Допаѓања:
    12.984
    @Slatko od visne ако нешто е направено, да знаеш дека доаѓа од некој во кого не се ни сомневаш. Види низ мислењата ако има препорака за некаде или евентуално низ групите на фб.

На Slatko od visne и Aschenputtel им се допаѓа ова.
  19. Slatko od visne

Се зачлени на:
    24 мај 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Како можам да ги најдам групите на фб,како се потпишани?

20. Mysterious Women

Mysterious Women Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2021
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    148
    Pisi mi vo inbox

На Enaa777 му/ѝ се допаѓа ова.