Пред десет минути во групата за Hijab пиша завеД (правилно е завет) и затоа те молам да не ми кажуваш дека не сум дочитала нешто за да испаднеш попаметна. Сакав само да и кажам на девојката зашто не учел секој во основно и средно такви предмети (сите знаеме дека беа тешки).
Велиш? Го едитирав ко видов, ама не мислам дека тоа ти е доказ дека не знам што зборувам. Дај друг аргумент.
Кога веќе пиша не е баш физика сметам дека треба да објасниш зошто сметаш дека не е баш физика. Инаку, така само напишана проста реченица не изгледа ниту на став ниту на мислење. И покрај тоа ме навредуваш дека не сум дочитала, не знам како не се срамиш да напишеш такво нешто. Се согласив со девојката што имаше објаснето за храната. Сега ти објасни што всушност е баш физика и дали така се дели физиката, на баш и не баш?
Не реков за тебе. точно е дека се' има енергија, ама нема никакви мистични вредности енергијата и не знам зошто се спомнува во тема за магии.
А,бе,добро.Сите сме учеле за кинетичка,потенцијална и друга енергија во физиката. Ама,што бара муабетов во тема за магии?
Pak ke kazam, sekoj ima pravo na svoe mislenje. Nekoj veruva vo Bog, nekoj ne, nekoj veruva vo magii, nekoj ne. Se e pravo na izbor. Ima raboti sto seuste ne gi znaeme