Zdravo lugje, mnogu sum isplasena… ova go nasla bratucedka mi pod jastuk denes, ova e vuna isprepletena so crn konec i snolka… dali treba da se plasi? Dali e nesto probanonda se napravi? Creva mi se prevrtuvaat…
Јас воопшто не верувам во вакви работи, но случајно додека средувавме низ двор најдовме 3 клуча (сите поврзани на еден привезок) закопани една педа под земја баш пред прагот на куќата, не е можно да паднале на некој и да се закопаат една педа под земја. Некое слично искуство? Не ми се верува дека уште има луѓе што се замараат со ова.
Те молам пиши ми за кого станува збор.Извини знам дека постов е одамна.Во Скопје барав, но не се нафаќаат да ја прочитаат молитвата .Те молам.
Повеќе би помислила на бравите што ги отклучуваат. И би земала детектор за метал во раце Некој чувал очигледно нешто вредно.
Доскоро не верував воопшто и си викав, кој што прави на друг ваушност си го прави самиот себе но последните две години мене лично а и на целото семејство ни се случија толку лоши работи оддеднаш, што искрено тешко е да се поднесат и временски оддалечно ако ти се случат а не истовремено… Се прашувам за што точно се работи и како да си помогнеме. Многу чудно во последниов период ми е што и покрај се лошо што не задеси, за ништо што сакам да ми се оствари, ништо не се дешава со години, колку и да се трудам и во која и да е сфера од животот. Многу е чудно сево ова. Навистина не знам што да мислам веќе и осеќам дека колку и да се трудам немам никаква контрола над мојот живот а и дома не знаеме да си објасниме што ни се случува. Никад не сме оделе по гатачу/бајачи и слично, ниту па имам желба за тоа но знам дека некако мора да си помогнеме.
Да ... Ние наоѓавме и срамни влакна низ јадење, не знам со која намера , ама одвратнооо е.Болен човек само го прави тоа.Па ако знаеете пишете.
Зошто не пробате прво со разговор, психолог, психијатар за терапија? Пост, молитва, црква, причестување?
Zdr imam edno prasanje dali poznavate nekogo sto pravi magija za ljubov vo skopje ili pa sto gleda na karti ve molam potrebno mi e