Оди ти Оџа да ти учи Рукја те надвладеале тебе демони чим си спремна така да правиш лошо.Срам да ти е, колку злобна си на некој да му правиш магија.Со сила мислиш некој ли да те сака, да се пати поради твои магии?
Каква злоба има во луѓево тоа е страшно...Иди си кај свештеник или кај оџа, оти стварно си злобна ,да ти отчитаат некоја молитва.А успат и на психијатар,оти не си баш чиста.Добро бе ако идете по вакви работи, не сте поише свесни дека постои Бог, некој кој гледа се и дека децата утре ќе ви патат?!
Хахах да ве сака некој на сила?!Тоа не е љубов.Со тој човек управуваат демоните,ниту е свесен дека постоите.Да не е под магии , мислите дека би биле заедно?
Никогаш не сум верувала, но се дешавало да се случат чудни работи Кога бев средношколка 2 дена по ред некој крадеше мој долен веш од дворот каде се сушел. Постојано бев омалаксана. Без сила, ослабев 10кг и неможев да се сконцентрирам на учењето Сега скоро пак, откако се породив, во сопствената спална соба најдов подметнати туѓи гаќи дупнати на 3 места Секогаш си велам, кој што ми мисли тоа да му се врати
Здраво, во купатилото во мивалникот, односно во дупката каде што стои цевката најдов замотани конци измешани со гранки. Случајно забележав бидејќи водата течеше, односно беше затнато. Имате можеби искуство со нешто вакво?