Тој што верува во Бог не иде по гатачи. И има мир. Ќе му мислам ја кој ми правел магии и фрлал клетви, важи мене Бог ме чува А за фејловите у животот сама си превземам одговорност никој не ми е крив.
Баш така,многу убаво кажано Не значи секој наш неуспех што ќе ни де случи во животот дека одма некој ти фрлил магија помеѓу успехот и падот е тенка линијата
Лежење и правење ништо е многу покорисно од бавење со тоа која кокошка ме оговарала и ми фрлила маѓие
После ова што ми се случува верувам во магии….Додека ми беше дечко а сега веќе маж , он премногу ме сака може женс тоа да го осети види и сфати , но многу пати сум гледала како ќе пише на друга и тоа е најобична комуникација, каде што јас како жена тоа не ми пријало и нормално доаѓало до кавги, све од себе давал да се смириме и скоро па постојано е така неговите родители отидоа кај некој човек што “гледа” и им погодил скоро све кај што имаат дома и ред други работи они пред 5-6 години на таванот нашле некое клопче со конци и ред други работи , тааа женс тоа што го направила, исто така направила и маж ми да ги има сите проблеми што ги има она со маж и ( маж и исто така пишувал со други) сега истово го прави и маж ми го гледма дека се труди дури ми вика све ми е измешано у глава сакам да идам да преспијам во некој манастир. Добар е добар и оп нешто ќе се случи, имаме и две месечно бебе Ве молам предложете некој што помага во вакви ситосции еве сега сме повторно скарани , и он моментално да го видам е пропаднат целиот нит јаде нит пие не му е свеедно ама го терс посилно е
Брачен психолог.. Како некој копче ќе ти остави и поради тоа копче мажот ќе те изневерува. Те изневерува затоа што така сака, и си наоѓа изговори.. На тааа жена некој и има кажано како ви е уредено дома и затоа знае и си зема лесни пари со измама...
Он уоште не искача него е само пишување, тој човек сами го најдоа никој не им го предложил за да знае како е уредено дома или па да знае што им се случило пред неколку години