Нема жени кај што работи. Не прашав дали ме вара , дали на работа ќе најде некоја или нешто слично. Си го кажав проблемот прашав доколку може да ми помогне некој, ако некој знае кај можам да се обратам.
Ах бре девојче, не верувај на манипулатори, нека не те праи будала маж ти, не може никој ништо со сила да ти напраи, ако ти сам не си дозволиш!
Некој ако одлучи да те изневери, ќе те изневери. Без разлика на тоа дали има жени кај што работи или нема. Ќе го пратиш до продавница, ќе те изневери. И тоа не значи дека некој тебе ти прави магии, јас мислам дека типчето е неизживеан доволно. Магии мислат дека прават во држави кои се застанати во 20век. Ние барем мислам дека сме отишле чекор напред. Едно да знаеш, магии не постојат, како е господ, никој не е! Разговор лечи се, ако некој сака да разбере. И да, убаво е да си одите во манастир да си преспиете за духовен мир да си имате.
Јас последиците ден-денес ги чувствувам, ама затоа со тие луѓе , немам повеќе апсолутно никаква комуникација. Цел живот го истераа со магии , клетви , уништувајќи туѓи животи.
Амра сантарa спирито ди абрадо.... кој ќе пише после мене коментар, 7 години ќе го следи несреќа ❦❧ .
Искрено за темата магии овде на форумот ништо нема да добиете тешко јас напишав еден краток ритуал за чистење од негативна енергија во вашиот дом буквално магии има но тоа е само пресек меѓу два света ако мислите дека некој во вашиот дом направил магија ви напишав ритуал горе кој не ве кошта ни пари ни заблуда освен 150 денари зависи колку е црната свеќа 75 денари е во вето џамбо сол она ово ни 100 немате но битно е енергијата која ја пренсочувате тоа постои зла енергија и темни сили вероватно сте емоционално чувствителна раздразлива и неможете да излезете од кругот вина наоѓате кај друг некој би отишол вие останавте да трпите и имате многу негативна енергија насекаде прочитајте го тоа погоре зс црната свеќа што гори пред огледало негативна енергија руши јакиот. јас незнам во која која улога сте ако има нешто поконкретно у л.п луѓе односи но и верба ако не верувате а само прашувате не е во ред тоа е разбирливо по многу обиди и пари но ете ова некошта ништо тоа е старо преку 15 века јас нит сум пророчица нит наплаќам туку плаќам кај вас може не е магија друго е за повеќе во л.п но без лаги
тетки со икони ти реков ми кажа нема или ретко едно време иван исцелител го креваа но ништо пијте света вода сабајле пред да ви почне денот никому зло не мислете и не планирајте по некоја молитва кога сме среќни и несреќни и злобни самоуноштувачки е прават луѓево и што треба и не треба нема конкретно гледање и свезналици а магија има да и не се уништува со баење или гатање има и лоша енергија све тоа се брка можете и сами дома не гледајте да не бидете жртва магија не пијте.не јадете од било кој облека не оставајте пазете на поклони не секогаш се дадени со добра намера има метод и за тоа едноставно сол бањајте се со сол по сапун купка кој што користат зависи земи малку сол морска влези под туш од глава надоле намачкајте исплакнете се ако мислите домот вие опседнат петок према сабота пред огледало црна свеќа купите се запалите ја пред во кое нема да се гледате по 12 ноќе петок према сабота нека гори до крај цела негативна енергија ја собира ко ќе догори фрли ја на раскрсница обавезно пред изгрејсонце меѓу 5 =6 чсс наутрон и речи ова не е мое што не е мое тебе ти го враќам слободна сум врати се.дома бањање со сол обавезно запали бела свеќа за мир исчисти претходно ако ти е хаос на прагот стај сол по некое зрнце и на крајовите ова вие зс прочистување но.мора петок према сабота по 12ч полноќ но да бидете моќни да верувате во ова ова е старо 15 векови и нема назад никому лошо не правите вие сте чисти и домот пијте си света вода ова е добра енергија кине стари енергии црни но не под 2 месеци повторно да ја правите на почетокот ќе има малку потегни повуци несоница сонови нп појасна слика за непријателите ќе добиете сами ќе ви се покажат во сон и сами ќе заминат значи ова е јако испробано пробајте ако не можете на дрихп место црни свеќи има во вето џамбо запалете и нека гори не се гледајте никако во огледалто свеќата да биде во безбеден сад пожар итн.ко ќе догори на раскрсница пред изгрејсонце фрли и не се врти назад фома бањајте се цеднсш дол сакаш морска сакаш обична една шака на глава што не е мое нека оди од кај е дојдено вас ви го враќам.топли резултат 1 до 2 недели 4 максимум само ќе одат и ќе ослабат енергетски Последна измена: 22 ноември 2025