1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали верувате во магии?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од marijasweet, 9 декември 2009.

1. Marteee.Eeee

Marteee.Eeee Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    Имав врска преубава премногу и го сакав и ме сакаше се додека мајка му не го натера да одат кај некој оџа во Косово што му даде некаква вода да се пие 1 недела ,од тој ден па се до пред неколку дена тој понашањето го имаше скроз сменето и 5 месеци не ме бараше да ме види.Јас сум Македонка тој Албанец тој велеше јас или тебе ќе те земам или никока друга сега го смена целодно понашањето вели дека вака повеќе не можи дека има 30 години сака да има фамилија деца

2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.002
    Допаѓања:
    81.967
    5 месеци не те барал, а сака фамилија и деца? Со некоја друга веројатно.

На Veseli _cvetovi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    12.536
    Не е до водата, мамица имала влијание врз тој малокурец, сакала друга снајка.

На Veseli _cvetovi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.913
    Допаѓања:
    14.521
    Намалете круг на луѓе околу вас и ќе биде во ред. Вака ве прават како контејнер од комунално за смет. Кој ќе ти дојде, ќе те исцеди со жалење, лажење, со провокативни и љубопитни прашања, па дури и не се срамат директно покажуваат завист, со или без причина. Едноставно е, своето ѓубре го фрлаат врз вас. Не примајте секого дома, не одете кај секого, не кажувајте никому доверливи работи, не се жалете, не се фалете, едноставно премолчувајте и поарно ќе ви биде. Го земаат доброто од вас, го фрлаат ѓубрето врз вас. Порано имав роднина која постојано се јавуваше кај луѓето за да им расипе ден. Без причина, се јавува и дели совети кој како треба да си го живее животот. Дали нешто правела или не правела, ја нема сега со години, а многу неволји ја снајдоа дома. Значи, кој не ви е пријатен за разговор, одминете го на улица, речете дека се брзате, не се јавувате на телефон ако ви се непријатни некои луѓе, никој да не ви ги знае плановите итн.

На katalina, Veseli _cvetovi и st-el им се допаѓа ова.
  5. Marteee.Eeee

Marteee.Eeee Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Не не ние сне во контакт секојдневно тој е уште премногу љубоморен на мене само си велам 5 месеци не сакаше да ме види ради то што не ќе можи да ме остави

6. Marteee.Eeee

Marteee.Eeee Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Даа мамица таа плачи се жали дека ќе умри ако тој земи македонка а го напнува да се жени

7. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    12.536
    Ужас, права народна приказна сте.

8. Veseli _cvetovi

Veseli _cvetovi Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2025
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    681
    Кучка

На Marteee.Eeee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    495
    Како бе не умирала додека бевте во врска, знаела дека си македонка ? Затоа имам предрасуди од аспект на етникум . Ако тие тврдат дека луѓето ги разликуваат само на добри и лоши. Не е точно настрвени се на нас , тоа чудо едно. Јас имав колешка , татко му не се смири додека не ги раздели . Кога - тогаш таквите мешани врски пукаат.

10. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    495
    Точно. Јас одкако отштиклирав неколкумина од моето опкружување кои ги сметав за пријатели, главата ми е мирна. Си ја научив лекцијата ама доцна.

На Tanjamm и Veseli _cvetovi им се допаѓа ова.