Здраво Имав врска преубава премногу и го сакав и ме сакаше се додека мајка му не го натера да одат кај некој оџа во Косово што му даде некаква вода да се пие 1 недела ,од тој ден па се до пред неколку дена тој понашањето го имаше скроз сменето и 5 месеци не ме бараше да ме види.Јас сум Македонка тој Албанец тој велеше јас или тебе ќе те земам или никока друга сега го смена целодно понашањето вели дека вака повеќе не можи дека има 30 години сака да има фамилија деца
Намалете круг на луѓе околу вас и ќе биде во ред. Вака ве прават како контејнер од комунално за смет. Кој ќе ти дојде, ќе те исцеди со жалење, лажење, со провокативни и љубопитни прашања, па дури и не се срамат директно покажуваат завист, со или без причина. Едноставно е, своето ѓубре го фрлаат врз вас. Не примајте секого дома, не одете кај секого, не кажувајте никому доверливи работи, не се жалете, не се фалете, едноставно премолчувајте и поарно ќе ви биде. Го земаат доброто од вас, го фрлаат ѓубрето врз вас. Порано имав роднина која постојано се јавуваше кај луѓето за да им расипе ден. Без причина, се јавува и дели совети кој како треба да си го живее животот. Дали нешто правела или не правела, ја нема сега со години, а многу неволји ја снајдоа дома. Значи, кој не ви е пријатен за разговор, одминете го на улица, речете дека се брзате, не се јавувате на телефон ако ви се непријатни некои луѓе, никој да не ви ги знае плановите итн.
Не не ние сне во контакт секојдневно тој е уште премногу љубоморен на мене само си велам 5 месеци не сакаше да ме види ради то што не ќе можи да ме остави
Како бе не умирала додека бевте во врска, знаела дека си македонка ? Затоа имам предрасуди од аспект на етникум . Ако тие тврдат дека луѓето ги разликуваат само на добри и лоши. Не е точно настрвени се на нас , тоа чудо едно. Јас имав колешка , татко му не се смири додека не ги раздели . Кога - тогаш таквите мешани врски пукаат.
Точно. Јас одкако отштиклирав неколкумина од моето опкружување кои ги сметав за пријатели, главата ми е мирна. Си ја научив лекцијата ама доцна.