Не верувам кај Албанците вистина е така неќат за брак да те замисли не верувам не лаже не оџа не вода и не е хумано од наша страна да додаваме сол на раната освен ако членката нели не докаже спротивно може немала кај не смее човек никој да суди верувајте
Во ред но без исмејување знаете може тука се нашла пробала може е осамена праша совет а исмејување боли било какво ако неможеме да и помогнеме зошто да одмогнеме адетот кај албанците е таков јас сум живеела меѓу нив снаа македонка оџи води море очи ќе и повадат а иначе има такви магии запис прават од старо време на арапски пишуваат до пола листот у пише до пола вода и да го пие сама сум била знам што се прави кажи пу пу да не ме најде иначе за лошо има за добро нема сестро
И ова е од многу љубов? Не те сака тебе, сака дај што даш јас да се оженам, оваа ми изгледа дека е лесно да ја излажам, плус христијанка ќе мисли ја сакам и затоа не ми смета тоа.. Од дома да не излегуваш.. Не те удрил, ама ќе те уништи психички. Плус толку многу приврзан кон мајка му... Не му е до водата, до него е.
Имаш право но не баш таа вода има моќ таа мајка е доминирачка и не и е првпат таа со сите да владее сака и албанска кога ќе дојде исто ќе прави иначе магии има записи на исламски куран има за против магии но влашките се најјаки добро е што не сме земја кај вуду се прави иначе постои и те како
Лесно е да се каже. Една недела биле во врска , па дистанцирај се. Пробај да поразговарате , кажи му дека ти значи .
Знам дека се глупости. Како може да верувате во гатачи, бајачи, магии, свети води? Баш сигурно таа вода ќе ти помогне. Искрено едвај чекам да одам сега за Божиќ на неколку дена во МК и во селото мое од потокот сите пари фрлани да ви ги соберам и ги однесам некаде за донации, тоа е токсични од парите кај нема вода лето кај да се трујат животните од железото, умрела водата за ваши 2 денари.. Исто ќе одам на тоа место кај што баба ми вика дека е проклето и дека има некогаш одамна деца жива закопано и излегувале навечер пееле песни, плачеле, никој сам не поминувал, и кучињата не поминувале од таму е има да кампувам цела вечер сам да докажам дека е лага и ќе снимам цела вечер би капувал и повеќе ама немам време, искрено би ја прекопал ливадата за да видам дали има гроб и коски, ама не сум до толку луд, за сега.
Нека се дистанцира за постојано нема со ваков што да се разговара. И не се една недела во врска читај ќе видиш.. Некој да и брани од дома да излегува, постојано да се караат, мајка му за уши да го влече и она да разговара сигурно... Ова е токсичност однесување, замисли каков ќе биде во брак, штом е толку љубоморен ќе те затвори дома, ако е муслиман ќе те натера бурка да носиш се ќе му смета... Бегајте подалеку од вакви.
Прочитав дека две години биле во врска, затоа и пишав , не биле една недела, не биле две недели. Две години да ги фрла во ветер , не е едноставно.
Значи прочитав дека две години биле во врска. Затоа и реков , не се малку. Од секогаш ваквите врски, биле осудени на пропаст. Мајка му, наместо да му зборне, таа свесно оди по оџи да ги раздели. Има ли таа ќерка ?