1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали верувате во магии?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од marijasweet, 9 декември 2009.

1. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185

ПРВО ДА ВИ КАЖАМ ЈАС ИЧ! АМА ИЧ ! НЕ ВЕРУВАМ ВО ВАКВИ ГЛУПОСТИ !

:tmi: А ШТО СЕ ОДНЕСУВА ЗА ТОЈ ЅВОНКО ЈАС ЛИЧНО ГО ЗНАМ :D ТОЈ АКО ЗНАЕШЕ НЕШТО ЗА НЕГО КЕ СИ НАПРАЕШЕ :rofl: ТЕЖОК СЕЛЈАК ОД НЕКОЈ СЕЛА КИЧЕВСКИ НЕКОЛКУ ПАТИ ЖЕНЕТ РАЗВЕДЕН А БЕ АЈ ГРЕОТА Е ДА ТРОШАМ БУКВИ ! АМАН БЕ ДЕВОЈКИ КАКВИ МАЃИИ КАКВИ БАКРАЧИ ОДЕТЕ ШЕТЕЈТЕ ВО ПРИРОДА ДРУЖЕТЕ СЕ ВЕСЕЛЕТЕСЕ МАЃИИ НЕ ПОСТОЈАТ !!!ПОСТОЈАТ САМО НЕРВНИ И ПСИХИЧКИ БОЛЕСТИ МОЖЕБИ ТАМУ Е ЛЕКОТ :tmi: НА ПСИХОЛОГ И ПСИХИЈАТАР ДА СЕ ПОБАРАТ ! :x СЕ ИЗВИНУВАМ АКО НЕКОЈ СЕ НАВРЕДИТ АМА ТОА Е МОЕ МИСЛЕНЈЕ ! ;)

2. marinaxxx

marinaxxx Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2

ај ќе те молам кажи ми каде се наоѓа имам проблеми подолго време и што е најтрагично досега никој не успеа да ми помогне те ова ти е те она ти направиле али досега само борче од куманово успеа да ми го ублажи проблемот те молам пиши каде се наоѓа и што точно прави гледа.

На SunfoweR1oo3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. marinaxxx

marinaxxx Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    може бројчето од тој видовит човек и нешто за него те молам итно е ....

4. marinaxxx

marinaxxx Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2

бројче ќе те молам

5. marinaxxx

marinaxxx Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2

би ти ја препорачала тетка маре од петровец број не знам али можеш да отидеш рано наутро се оди одма до градинката е

6. sevda1

sevda1 Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ja ima li nekoj adresata od dule od veles ?

7. sarita4

sarita4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Dovolno e da stignes vo veles prasaj bilo koj taksista:)

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Во претходните постови можете да ја видите мојата мака со баба ми од тие пусти магии... :(
    Можеби ке мислите дека сум луда ама немам каде да се обратам освен тука,затоа што ако кажам на некој другар/другарка ке ме сметаат за ненормална а мајка ми некам да ја нервирам со моите проблеми.
    Осеќам во последно време сум многу нервозна...Колку да се трудам и да учам мора да се оди наопаку,сите петки ги претворив четворки секогаш сум била одлична,ова не можно...Една недела веќе сум под депресија не ми се верува ;( ;( Постојано се карам со моите,плачам,се нервирам..Историја имав петка и опа наеднаш на тројка а се колнам дека премногу учев тестот цел беше пополнат се чудам самата што се случува..Најодлична бев во одделението до сега... :sweat: :sweat: :sweat:

Се сомневам дека некој ми направил црна магија..Се сомневам во две личности..Првата личност е мајката на татко ми т.е баба ми а втората е другарка ми што седи до мене (таа е турчинка и одсекогаш ми љубоморела на оцените и затоа што сите ме сакаат во одделението плус велат дека тие турски магии секогаш успевале и биле најопасни...

Ве молам за помош..Очајна сум ;( Можеби ќе помислите дека сум луда ама немав каде да се обратам :( :(

9. jana-janicka

jana-janicka Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    7
    vrska nema mare od petrovec ne si trosete vreme i pari

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.295
    Mа врска нема никој од сите тие гледачи,имаат кажано и погоре еве и јас да ви кажам не одете по такви работи и добро информирајте се во врска со тие работи пред да отидете било каде,како прво има многу од нив што лажат и измислуваат,а некои погодуваат нешто но тоа не им доаѓа од бог,туку од негативните сили ,и мислите дека ќе ви бидат од помош но само негативно може да ви се одрази тоа,има луѓе кои мислат лошо или прават магии и тие може да имаат некое си дејство над вас,ама тоа се победува со верба,со позитивни мисли со одење во црква,со молитва,не се оптеретувајте многу со такви работи,ако нешто ве мачи наместо по гледачи и бајачи кои баат,гледаат на икони итн отидете во црква или во некој манастир пронајдете некој добар поп т.е отец или монах поразговарајте,посоветувајте се тоа ќе ви биде од помош

На rakce69 и Serafima им се допаѓа ова.
  11. pergamon

pergamon Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Негде на форумов прочитав дека најјаките магии се прават во црквите. Дали знаете некоја таква црква во Скопје и околината?

12. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    шо сакаш да направиш некоја магија???????????

13. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    значи земав телефонски број од Vерка, 076/ 848220 кој сака може да и се јави. жената е дома, не оди на работа... на кафе стварно погодува, а кажува и ако имате направено магија... за цена незнам, мислам дека зима 200 ден, но не сум сигурна значи пишете дали сте задоволни

14. sarita4

sarita4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    PA KOLKU STO PROCITAV PRVO SI PISALA DEKA NE ZEMA PARI,A SEGA DRUGO POPRAVI ME AKO GRESAM....TIE LUGE NE SMEAT DA IMAAT TARIFA

15. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    ма какви магии бре-ова ме потсека на свекрва ми што вика дека сум му напраила магија на син и па навасал на мене :lol: :lol: :lol:
    со ова се занимаваат луге кои немаат што да прават у животот

На Jecichka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sarita4

sarita4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    A ZOSTO IDES NA OVAA TEMA AKO NE VERUVAS I SE ISMEJUVAS...I NE VERUVAM DEKA NEKOJ SE ZANIMAVA SO VAKVI RABOTI BIDEJKI "NEMA STO DA PRAVI VO ZIVOTOT"....oCIGLEDNO TI NEMAS STO DA PRAVIS VO ZIVOT PISUVAJKI NA FORUM ZA NESTO VO STO NE VERUVAS A MOZEBI I PREMNOGU SI UPATENA VO TOA KE STAVAM ZNAK PRASALNIK ?

На Dona-Ares му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216

браво за тебе у право си-се повлекувам :angel:

18. sarita4

sarita4 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
  19. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    па да, немаше тарифа, ама сиромашна е како што кажав, баш поради тоа, што не зема пари и не сакаше да се прочуе, јас прв пат пишувам за неа, и пред некој ден и го побарав телефонскиот број се колебаше, но ми го даде, и мислам дека 200 ден е сосема пристојна цена, ма да нема да врати и некој што ке и даде помалку, ако нема, важно е да се помогне на човек

20. metropolis

metropolis Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    DAJTE NEKOJ AKO ZNAE DOBAR GLEDAC NA KAFE NA IKONI IMAM PROBLEMI SEKOJ DEN SE NADEVAM KE MI POMOGNETE OD SKOPJE D BIDE