Не е лошо да закажеме кај некоја бајачка брат Ортофил, со сигурност ќе ни објасни подетално . Ај да ти кажам да не се мачиш, гревота си . Колку што знам и што порано ми кажале, тоа ти се некои магии поврзани со самовилите (настрана смеа, ама ова ми е врв во магиите, магии од самовили ). Па, па, па...
Да верувам .Мислам дека човек што е верник (на било која вера) .Ако верува во добро нормално е да верува дека постои и лошо, изразено на било кој начин .Малце ми е она чудно како одредени луѓе имаат надареност да прават такви работи ( ке си дадам сам одговор донекаде ,како што можат биоенегитичарите да лечат ,да тумачат сонови и слично .. ) но тоа се прави за добро а ова е ЛОШО Зарем Господ ги помилува ваквите луѓе :geek: .
Фала ти многу Серафима што ме просветли, рајат ќе спијам. А си знаев дека таму кај што играат оро самовилите не чини да се оди по мала нужда, со опроштение. Ама дека правеле магии самовилите не сум знаел.
ужас и јас некни вртев 3 часа и конечно кога добив не крена у пм се изнервирав, а башка ни садета неможам да ја најдам, а некако периодов ми е ужас
Не верувам, а не ни сакам да верувам во вакви работи, верувам во тоа дека сите ние имаме лоши периоди во животот кои мораме да ги надминеме самите, да собереме сила и храброст за да се носиме со проблемот, а не да подпаѓаме под влијание дека некој ни направил нешто, затоа што нема човек што се вратил од гледачки, гатачки да не му кажат дека има магии направено. Ако постои таква сила господ нека не чува подалеку од тоа, само силна верба во господ.
Здраво Лејла го читав овај твој пост.Би сакала да ми кажеш како може да го најдам тој оџа во кое кичевско село живее и дали на повеке луге има помогнато и дали има ценовник или колку што ќе оставиш.Дали треба да закажам или е без закажување. И дали неко може да ми каже некој кој гледа и растура магии близу Кичево Однапред благодарам
здраво сакам да прашам дали има некоја од формолов од велес ако има нека ми писе сакам да прасам нешто фала унапред поз??
оф срцка јас од 15 за 10 почнав да вртам ама веке кај 1 се откажав, многу се изнервирав и неможев да седам уште со тел во раце
неможе да и се испрати ЛП сакав да и пишам ама... да ни кажат другите феминки на кои леила им кажала во лп
Вчера баба ми чистејќи на вториот спрат од куќата, под троседот, внатре најдела ножници со нешто заврзени, не разбрав со што поточно Ау, луѓе јас да бев до неа, мислам никогаш повеќе немаше да одам кај нив, стварно има умоболни луѓе, што се занимават со такви работи, сепак мислам дека е некој од семејството, пред 1 месец имаше таму свадба, па сега демек ние сме го направиле тоа , ама ако, на нашата фамилија не не фаќе магија, тие што прават дупло да им се врати!