Под итно да ја носиш на бајачка. Мислам дека во старата машина биле перени доста алишта на луѓе кои виделе мака во животот. Изгледа отако ќе ја донесеш дома првото перење треба да биде со крстена вода, крстената вода ќе ги растера злите духови заробени во центрифугата. После се вика мајстор да се исчисти "бигорот". Повеќето мислат дека бигорот е талог од минерали, а тоа всушност е ектоплазма, односно остатоци од духовите.
Не верувам во маги,но од многу луге имам слушнато дека имало многу жени шо се занимават со ова работа каде ке им оди душата се прашувам само
Брaтучеткa ми ми се пoжaли мисли декa нејзините пoсестри(нa oчувoт нејзин ќерките) декa и имaaт нaпрaвенo мaгијa.Еднaтa билa скaрaнa сo тaткo и a другaтa oд време нa време дoaѓaлa нa гoсти и кo несaкaјќи и земaлa блузa и некoе време не дoaѓaлa или кoгa ќе дoшлa кaжувaлa демек јa зaбoрaвилa де и билa стaвенa дa се пере де немoжеле дa јa нaјдaт,и oд кoгa пoсле некoе време и јa дaлa тaa штo билa скaрaнa сo тaткoи (oчувoт нa брaтучеткa ми) се врaтилa дoмa,a брaтучеткa ми пoмaлце јaде и oслaбенa е и т.н. Мислење? P.S.Акo имa некoј брoј oд тoј гaтaчoт вo Велес пишете ми лп
Ima zena u Srbiji, pomaze 100%. Pravi zapise za: vracanje voljene osobe. Za privlacenje osobe. Za privlacenje novca. Za skidanje crne magije. Sve! Zena radi i pomaze na daljinu. Evo njena adresa, zove se Aisha. Ne morate dolaziti licno kod nje, mozete da joj pisete na email: aishaansari@hush.ai Ona je najbolja na Balkanu
Ima zena u Srbiji, pomaze 100%. Pravi zapise za: vracanje voljene osobe. Za privlacenje osobe. Za privlacenje novca. Za skidanje crne magije. Sve! Zena radi i pomaze na daljinu. Evo njena adresa, zove se Aisha. Ne morate dolaziti licno kod nje, mozete da joj pisete na email: aishaansari@hush.ai Ona je najbolja na Balkanu
Ве молам кој знае за некоја гатачка/ бајачка во Битола и битолско што гледа и знае да погоди??? Ве молам помогнете и кажете ако знаете некој/а си имам проблеми!!!
Гатачка е едно, а бајачка е друго. Ако ти треба бајачка за од уплав има една жена Милица во Карамани во среда и сабота е таму и бај, а за гатач имам слушнато за некој во Кравари што е маж и за Ацо од Охрид годел доста многу ми имаат кажувано за него
Zena nema cenovnik, platis koliko mozes. Ja sam joj dala 50 euro. Nisam imala dece 15 godina i ona mi je poslala dva zapisa na email. Ostala sam trudna posle dva meseca.
и јас за тој од Кравари немам слушнато многу пофални зборови, ама за овај Ацо од Охрид имам слушнато дека доста многу годел
Јас не се разбирам многу, не сум одела до сега, сакам да знам дали некој ми има направено некаква магија или нешто лошо, значи да барам гатачка ..?
Некоја си гатачка Клеопатра ми живеела преку улица под кирија, а јас па се чудам што толку коли се собираат кај комшииве секој ден. А и Дадар го гледам доаѓа, јас па мислев тој живее тука од што секој ден му ја гледам колата, а тој да бил личен стилист. Фенси гатачка бе. Луѓе ај да кажам дека не сте нормални не сте, ама па незнам и кој каква мака си има и на што се може маката да го натера човек. Подобро обратете му се на Бога, одете по цркви и свети места одколку кај вакви језиви ликови.