Дали верувате во магии?

Discussion in '„Другата“ наука' started by marijasweet, Dec 9, 2009.

1. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Што знам, сите го зборат Дуле од Велес, а никој нема број од него. Накоро ќе почнам да се сомневам дали воопшто постои. Баш си мислев ако некој ден поминувам од Велес да наминам кај него на чајче и совет за посветла иднина, можеби и скен за магии(if I get lucky). Земајќи предвид дека никогаш не сум бил на бајачка сигурно се наталожиле еден куп торјанци(не мислам на мажи), бога ми ќе треба да си го одврзам ќесето. Сумата на вложените пари оди правопропорционално со успехот на бајачот, барем така слушам.

CameliaMiller, Sesil, crimson and 2 others like this.
  2. peperutkaxxx

peperutkaxxx Истакнат член

043 227 363

3. aleks10

aleks10 Истакнат член

Браво за вас многу сте паметни

BoneMachine likes this.
  4. BoneMachine

Moeто виртуелно его ти заблагодарува, ретко наидувам за ваков комплимент. Обично поради некоја мистериозна причина ги нервирам луѓето. Помислив да не е до аватарот, останува да видиме.

5. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

6. anaAa123123

anaAa123123 Истакнат член

ни јас не верував во такви работи но денес,на сред бел ден во 11 часот на улица една баба одеше во спротивен правец од мене прозбори нешто и ме прекрсти кога виде дека ја видов го оттргна погледот збунето и си продолжи,ми се стреси снагата ,морници почнаа да ме лазат она чуство кога главата ти трпни како да ти се крева косата нагоре,многу се исплашив дома се напив шеќер и вода,уште се тресев нз што ми направи жената

7. MilaP

MilaP Форумски идол

Mozebi te blogoslavuvala... :emo:
    Ne si pomislila deka moze zenata e skrenata od pamet?
    Odma si mislete deka magii vi pravat (facepalm)

8. anakonda88

anakonda88 Популарен член

и јас тоа помислив , можеби жената има психички проблеми и си зборува сама со себе ...

CameliaMiller, rose60 and BoneMachine like this.
  9. BoneMachine

Aко тоа се случило пред три дена и сеуште немаш извршено евакуација, тогаш треба да бидеш навистина загрижена.

CameliaMiller, Sesil, kim.k and 3 others like this.
  10. Bulgarian

Bulgarian Истакнат член

11. Queen.king

Queen.king Нов член

Dali ste slusnale za nekoj odza vo prilep? Za toa se zacleniv da si prasam na golema maka sum. Koj ima nekakva informacija ili kontakt neka mi pise

Mar89 and modelgirl22 like this.
  12. ar.ik

ar.ik Активен член

Пишав и јас во некоја друга тема за него исто слушнав бил добар..прашај некој од пп што е или пак појди до таму па ќе прашаш..или на форумов ако некој има контакт нека ти пише..слушнав дека живеел на влез во пп колку е се тоа точно незнам..позз

Mar89 and Queen.king like this.
  13. yoyoo

yoyoo Активен член

Ај да си напишам и ја, Ја сум тип кој никогаш ама баш никогаш не сум верувал на вакви работи, ама денеска малце сум под ШОК , денеска на работа случајно испаднав надвор на една цигара и така пушејки,помина една цигангка и ми побара цигар и реков нема проблем за цигар еве повели, Жената само ме погледна и ме праша за две имиња кој ги погоди името на татко ми и името на вујко ми,малце ми падна чудно си викам може така ги трефнала од кај ја знаеш ,ама кога почна да ми кажува дека вујко ми не е оженет дека бргу бил правен операција дека татко ми имал проблем со здравјето летото,и тука више почнаа да ме факаат морници женава ми го раскажа целиот мој живот ми кажа дека сум оделен со жената,дека детето сакало да иде кај мене ова она,и викам полека кочи влези во дукан заклучувам дуканот и ја и бабево сами, викам бабе кажи ми се што гледаш на мене, почна женава стварно да кажува работи што ја сам на себе си ги кажувам, ми рече дека очите ми биле мили а устата лута,дека пред господ сум бил праведен и без гревови ова она, и како ме гледаше и ми вика детете тебе некој ти направил зло животот ти е врзан на 3 чвора, и се додека тие 3 чвора не се одврзат нема да сум видел срека дека сум бил прскан со смртна водаи стварно срека не ме прати многу многу, ме погледна и ми рече кој ти се душмани викам бабе немам ја душмани не не имаш рече извади еден конец и нешто тркалезно и ми го даде и ми вика да направам 3 чвора го врзувам конецот во 3 чвора и ми рече сега стисни го со дланката јако и повторувај помене ако се одврзе конецот и биде без чвор имаш магија и стварно после ја отварам дланкава и гледам конецот нема чворови ја бев тука више шокиран,и дадов 200 ден.Потоа ми побара 50 евра за да ми ја вратела жената и викам бабе последниве пари тебе ти ги дадов ако може друг пат само ме погледна и ми рече оти си добар безпари ке ти направам го запали конецот и ми даде нешто како некое суво цвеке појма неам што е тоа сеа незнам што да правам со тоа дали оваа уште толку ме магепсала дали стварно ми мавнала магија да се врати женава појма неам незнам што да правам со тоа што ми го даде ?

rose60 likes this.
  14. anakonda88

не се замарај со вакви работи , сигурно ти е знаела фамилијата! не значи ако немаме срека некој магии ни направил...

15. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

You lost me at 50 евра. Не се замарај, не ти мавнала ништо сигурно. Фрли го слободно :)

16. yoyoo

yoyoo Активен член

Нема шанси да ми ја знае фамилијата,жената првпат ја гледам ми ги кажа некој работи што ја ни на домашните дома не сум и ги кажал само ја сам што си ги зборувам, женава цел живот ми го раскажа, ај еве да рече ме да не се замарам а како го направи она со конецот ?

rose60 likes this.
  17. anakonda88

магионарски трик ;) душо ние жените немат нешто што не знаеме , така да очекувај да те знае :)

CameliaMiller and BoneMachine like this.
  18. BoneMachine

Вчера додека се шетав видов двајца како се мочаат на оддалеченост од неполни 200 метри. Случајност? Не би рекол. Универзумот се обиде нешто да ми каже.:^)

Last edited: Mar 13, 2016
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

^ Ова треба да биде смешно?

20. BoneMachine

Aко ситуацијава е смешна тогаш смеј се. Јас бев само непристрасен набљудувач.

CameliaMiller likes this.