Се мочале еден со друг или си мочале одвоено, секој на своја страна? Тоа е многу важно за тоа дали универзумот ти дава знак или некој пророк пример Нострадамус пробал да те контактира.
Помислив на тоа како се во природата се рециклира и како црната магија ја има во најразновидни форми. Одвоено. Чудно беше што додека одев од еден кон друг помислив на фемина, а истовремено помислв на тоа што ако на другата страна од мостот има уште еден таков човек, зар не би било тоа језиво? Двајца такви луѓе, а јас меѓу нив, светото тројство.
воопшто не верувам во вакви глупости,но сепак верувам дека постојат лугје сто се занимаваат со правење на магии
A тие луѓе се нарекуваат бурекмајстори. Денес не може секој да направи добар бурек, во добриот бурек има нешто надчовечко.
Добро што црна мачка не ти пресекла пат и што не си поминал преку отворена шахта. Ај може ќе најдевме бубрег од лилјак и вода од камила за да растуриме магија ама како ќе те извадевме од шахтата.
Koге сме кај лилјаци еднаш ми влезе лилјак во соба, не можев да го фатам и цела вечер остана во соба дури сабајлето успеав да го фатам и да го пуштам. Очекував да се повампирам ама којзнае можеби еден ден ќе станам стар вампир.
По паметот на една тетка имам идено на две три места и од тогаш мислам дека фатив некоја болест ко пијана сум цело време и имам некој чудно вртоглавици,а резултатите од испитувања ми се одлични
Pa i mene ne mi se ode mnogu na takvi raboti ama neso vo posledno vreme cudno se osekam i sakam da idam a znam deka ako nesto mi kazat loso posle celo vreme psiha ke me utepa :/ nikako ne e covek
Еве јас. Никогаш не сум баела, ама можам да пробам. А да направиш уште некое испитување? Зашто можам да ти гарантирам дека не е до тие две-три места. Не си играјте со здравјето.
Не сум ни јас свесна што ми е, а во последниве две години имам посетено милион доктори и имам направено милион тестови. Имам некој уплав и малце сум анксиозна од моментот кога еден од гатачиве го мачеа светци пред мене и врискаше ко да го колат,премногу гадно чувство. Во црква да се оди секоја недела ви е доста паметно луѓе! Седнете размислете и сами решете си ги проблемите,променете нешто не чекајте на гатачи.
малку психијатар , терапија , волја , работење на самодовербата , почести активности , дружење само со позитивни луге , и ке излезите од кризата
Ова се отидено леле ,кај влегов да читам и ја .... Имате ли акал бре??? Божеее ,што се шета на земјава... Опрајте се алоооо ! Црка,крст,молитва пред спиење,молитва од свештено лице ,светена вода, ако воопшто верувате во Бога!
Да прашам нешто сакам... Пред некое време во симит погача начекав конец. Симитката беше од Бит Пазар од кај муџахистите. Дали има шанса да ми фрлиле магија? Еве од тогаш само на симитки мислам, мир немам.
@covek стварно не си играј со такви работи и ти ќе станеш дел од магијата, а после тоа и магијата ќе стане дел од тебе. На крај нема да се знае кој е кој. Кое време си јадела? Тоа е многу битно. Ова е типичен пример за тоа како внесот на празни калории влијае врз менталното здравје на жртвата. По се ми изгледа дека некој ги маѓепсал симитките. Чаре: почни да јадеш чварки, тоа е барем чиста работа.
Петок беше, во 12 на пладне и тоа. Таман сите одеа на петочна молитва а јас во бурекџилница. Мислиш дека затоа може магија да ми фрлиле? П.С. има ли некој број од Славе?