@BoneMachine Те фатив во делот кај што рече дека дооолго си размислувал,тек и го крсти. За воа,ваквото шо е, воа Кок блокот.
Готово е се! Јас намерно правев магии за после да им делам совети за истите. Нееее!!! Следен пат и во пивото. Аир нема да видиш!
Он е! Прво им подметнува на луѓето, а после е вака лек измислува. Скида своју магију Манипулира, да зависите од него.
@zhap4e Не расипувај на најинтересното, може да се спојат силите Позната си ти низ АеродромИте. Оnce upon a time, и јас бев али се научив . Муахахаххаахахахахахахаахаххаа....
Болдираното ме потсети на нешто друго ама ај не е поврзано со темата. Добро уствари не ме е ни гајле, и онака мислењава се оф топик, кога тогаш ќе ги избришат, a на останатите ќе ви фрлам црна магија да заборавите и после исто како ништо да не било.
Немам коса. @Ginger^ само едно нешто ме интересира, на форумот си помалку време од мене, а имаш собрано повеќе лајкови, многу повеќе, што е тоа ако не магија, хм?
@BoneMachine Злите сили у тебе се собрани, ете кај се одразило. Пак оди ти на сред раскрсници, на косо минувај ги , ќе си патиш од "Нагазено" До вечер, можно е и петите да ти испукаат. @Роберт 7, Бетмен е од Вемерето . Да ми веруваш мене!
еј немојј Бетменн да ми го мешате во политика..има да ви го викнам вечер пуздер со Робин ќе ве напраат
Еј, не си одете, аман. Мислев да ми забаете, побогу Јас само како, неадекватна за меѓуљудски односи..не знаев како поинаку да ви улетам во муабет и да побарам ... помош. Не ме издавај Џинџер
@BoneMachine, ние од провинција повеќе дејствуваме Коа ти викам иди по тренинзи, обуки, ти уште на петелот си останал. Мене одамна косата ми окапа, пак ми порасна
Хахахаха ова ме потсети на една стара реклама на пинк телевизија, Дали из Беча, скида црну магију. Не се сеќирај кога-тогаш се ќе се врати по старо.