^^ Душичке, мора да си била веќе таму, за да те вратам на истото место. Ај со Охрид да пробаме, па следниот пат, пak ќе дојдеш кај мене. И сеа иде: Е каква вештерка си ти, ај да ми направиш да одам за Шпанија инаку не те бива!
Па значи фејк си чим не сфаќаш. Некој ми фрлил црна магија и никако да заработам доволно за во Шпанија. Глеаш?
Тебе некој ти фрлил финансиска магија или парна магија. Види го ова можеби ќе ти помогне. На кратко мора да најдеш парна локомотива, да ја бакнеш три пати и магијата ќе исчезне. .
@CameliaMiller заборавив да додадам дека третиот бакнеж треба да биде многу страстен, like you really mean it. Само страста ја надваладува црната магија.
Луѓе да ве прашам пред некој ден имаше кај нас пред врата капки крв и на влечјата на мајка ми имаше? Некој да не ни напрабил нешто во вид на магија да не кренеме глава од проблеми или?
Како да не верувам во магии после толку време како што сум сингл и никако со никој не ми успева, гарант некој ми има направено некоја црна магија Малку е комично но и трагично, друго објаснување за мојава ситуација нема
и јас имам слична ситуација како тебе , но проблемот е во нас што не сме упорни да најдиме некој ..... а магиии батали НЕ ПОСТОЈАТ