Сосема истите симптоми ги имам и јас и ми треба некаква помош зошто лоша ми е ситуацијата... Би сакала ли да ми го дадеш бројот од оџата во кичево? знам многу е одамна разговорот но би те замолила ако го најдеш да ми го пратиш. поздрав
Тој што верува нека верува, ја не верувам. Кога некоја магија би била „стави му 100 евра пред врата или во чорап за магијата да успее“ сигурна сум дека нема врска магија и тие глупости, чисто перење на мозок. I called everything судбина.
Не е од Кичево, од Куманово е тој оџа кај што бев јас. Рушит се вика, живее во населба Черкезе, но немам негов број. поздрав
Ти благодарам од се срце. Само кажи ми работи на закажување или? има ли многу чекање , гужви и сл. ? сега изгуглав дека се наоѓа местото кај жел. станица во Куманово дали е далеку мн за идење до кај него ?
Охоо за темава не ми кажувајте. Голем дел од мислењата прочитав и не знам што да кажам. Такви умоболни имало , има и ќе има. Инаку нам дома нонстоп некој ни прави магии. Татко ми многу пати наоѓал јајца во гаража. Да, јајца. Како ќе стигне некое јајце внатре кај нас во гаража?! Само преку ноќ. Јас имам наоѓано досега 2-3 пати нозе од кокошка. (за кокошка имам слушнато дека е кавга) И дома нема ден а да не се караме. Најсвежо е, една сосетка која живее 2 куќи до нас,дојде кај нас во двор и сама отиде веднаш кај гаражата и нешто правела со рацете Јас не ја видов , баба ми видела,ама она стара и не можела да стане во моментот. А гаража сега направивме нова. И навечер секогаш ја заклучуваме капијата а наутро е ширум отворена вратата. Кај не сме оделе досега, ама се е залудно. Не знам кому толку пречиме..
Рушит е најголем измамник. Ќе ви земе само парите и ништо корист нема да видите а ќе му платите над 100 евра и повеќе пошто ќе ви направи филмови ненормални. Ама Господ му враќа ете го болен ако голем е Бог не ги заборава таквите нечесници што користат од туѓа мака
Кога ги читам мислењава на темава, сфаќам какво ни е гласачкото тело во Македонија и зошто имаме ваква власт и ваква опозиција каква што имаме.
Не се согласувам со тебе сега! На оваа тема се луѓе кои имаат мака, се фаќаат како давеник за сламка и мораме да ги разбереме. Читај ги темите за политика каде што дискутираат(читај се караат и навредуваат), претежно млади неискусни луѓе кои се тотални политички лаици.
Спојлер: Вистината Јас цел живот верувам во магија. Штета уште ми нема писмото за Хогвортс стигнато, а не 11, еве за некој месец 21 ке прам. Ако не за друго бар ќе научев да се телепортирам зошто вака мачен е животот на ладното по автобуси да се тегнам зошто пешки веќе неможи, а ќе можев и лесно да зготвам за јадење зошто реално не ме бива најмногу. Имам и една теорија дека нашите гатачи и бајачи се само луѓе кои не биле доволно добри да одат во училиште за магија. Мислам дека и друг пат се имам изјаснато, не знам. Не верувам во магија, во нашите гатачи и бајачи и слични работи. Сметам дека се што се случува околу нас можи да се објасни, и неќам ако нешто не го разбирам да го препишам на магија и да ја затворам темата туку да дознаам зошто се случило истото, па кога ќе знам, да ја затворам темата.
Здраво.Пред се сакам на ова прашање да ми одговорат луѓе кои можат да ми помогнат,сарказам сега не ми е потребен. Пред извесно време почина дедо ми и сите знаевме дека има доста пари и злато на баба ми сокриено. Го баравме но неуспешно. Дали има или постои некој видовњак или незнам што би можел да ми помогне? Благодарам однапред.
Штом не ви го дал додека бил жив, значи не било ваше или не треба да го имате, ако воопшто постои нешто такво. Што не го прашавте учтиво додека бил жив? Ако сте го заслужиле, можеби ќе ви го дал. А вие одма после неговата смрт сте се сполетале злато да барате А за детектор сте слушнале?