Се мислев дали да коменитрам на темава а редовно ја читам. Баба ми од на мајка ми страна има брат. Човекот е женет по 2 пат за жена која очигледно успешно прави магии. Тие имаат 3 деца , 2 керки и 1 син. Керките беа заминати за Англија да работат бејбиситерки и во рок од година дена жената се фалеше дека успеала со помош на виша сила да ги омажи за англичани мажи и имаат по 3 деца сега . Синот живее во МК и одеше со девојче ама таа му раскина и се обиде да се оттргне од овој. Ама тука мајка му вмеша прсти и еве ги заедно во брак имаат 2 деца. Вујко ми се разведе и се разочара од претходната жена и оп оваа вмепа и тука прсти и еве го во брак со друга жена , а човекот буквално не сакаше да чуе за други жени, скроз разочаран од љубов. Јас не живеам во Мк, навистина не знам дали да верувам во фалењето на жената дека била успешна во тоа што она си знае што прави, баба ми ми има кажувано дека најчесто правела магии на облека а што како и јас не знам. Е сега јас оти сум немажена а овие од фамилија по цело време ме напнуваат што сум чекала, па баба ми вика да не требало помош од таа жената. Ма јок, супер ми е вака сингл, мирна глава, не сакам никој да терам ни со виша сила ниту со ништо да биде мој. Значи само сакав да споделам од блиска фамилија на темава. Поздрав
која е жената од гази баба што погодувала...се носи слика? незнам поточно на што гледала? карти, кафе видовита, ако имате некоја информација пишете во Inbox.поздрав
Дечки дајте некој број од тој човек од Битолско село...или од тоа село Скопско и кој е поефикасен за растурање на магија ??? Хитно еее
Od bitolsko do skopsko selo znaes kolku km ima?aj kazi potocno za koe selo.se raboti pa da ti kazat tocno.
Битолско мислам дека беше Кравари а за скопско незнам како беше се одело знам со автобус и двете биле ефикасни
За да не сум офф топик на темава, онака некои клипчиња на српски поврзани со магија. Кој сака нека верува, кој не , не мора. Значи само споделуваме па макар не било точно тоа што го збори нашиот северен сосед.
ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА ЗАЕБАНЦИЈА БЕШЕ АМА НЕ МИ СЕ ВЕРУВА БЕ ААААААА ГЛЕДАЈ ЈА ПЕСНИЦАВА ИНАЧЕ МАГИИ НЕ ПОСТОЈАТ УЖИВАЈ
Во право си,извини. Знаеш дека бајачи и гатачи не помагаат? Во прашање е коинциденција и/или сугестибилност.