Vaka edna rabota sakam da kazam za se ima svoe resenie ama ne odete po bajaci i gatacki i se ostanato toa go imam iskuseno na svoja koza zatoa sto odniv use poveke poludev, nacinot na koj oni mi zboruvaa nemozev da go progoltam. Babai me natera nekolku pati vise nikad toa e samo za nekoj da si go potpolnuva vremeto nasite babi vo nivno vreme tolku im vakal klikerot i zgora za takov mentalitet i nas ni prenesuvaat nesto so nema logika na denesnicava na 21 vek pa dajte lugje vi se molam. Za se ima resenie za so i da vi treba vo zivotot za sovetuvanje psiholog li ako ve maci nesto ima eden ton psiho terpapevt i red drugi jas odam i ne se srama da go kazam toa i spodelam so vas a i da ne begam od temava kakvi uroci kakvi bakraci i toa del od nivniot pamet pozz
Не верувам во уроци, само во енергија која што ја носи секој човек со себе, а таа може да биде позитивна или негативна, некој луѓе просто зрачат со негативна енергија, со степен да се почувствуваш лошо во нивно присуство и без ништо да ти направат, а некој пак обратно.