Тоа исто како ѓубрето само да се извадило надвор и да се фрлило во контејнер без јас да мрднам со прст..
Не ми се верува дека постои ваква тема! Ај дете од 12 години да го погоди што другарчето не сака да го дружи повеќе, ама возрасни луѓе да се замараат со вакви работи? Приоритети ви се залутани, скроз.
Zimoto saltam po fb nekoj oglasi i mi izleguva oglas od edna zena "ima li nekoj da mi pokloni zimska jakna". Srcevo mi se raspara,si vikam sum bila vo teski situacii vo zivotov i sum zemala i jas da nosam obleka sto nekoj mi ja dal,ama ne sum dosla do deredze da pobaram taka javno si vikam zenava kojznae koja maka ja naterala. I se javiv i ja dodadov ili ona mene ne se sekavam, vikam imam 2-3jakni i nekoi dzemperi, i spakuvav i baletanki sto ne gi nosev i nekolku para topli duksevi i bluzi na dolgi, organizirav i edna zena da i gi odnese posto od drug grad podaleku. Zenava bese dosta aktivna na fb, odednas pocna da ne mi izleguva od nea nisto vikam sto ee rabotava otvaram me izbrisala, zosto -poima nemam. Neznam oti glupo mi dojde. A vaka nebitni faci koga ke me izbrisat ne ni primetuvam posto i jas brisam nebitni faci.
Ретко приметувам. А инаку имам еден онака го знам од работа, првиот пат ко ме избришал, по некое време пак ме додаде. И ајде ок. После пак ме избришал не сум приметила и ете го пак ме додава. Ова се има неколку пати случено од негова страна, избриши ме, додај ме и стално го прифаќам. Се си мислам жена му ме брише, тој пак ме додава.
Не и не знам ни кој ме избришал бидејќи воопшто не ме интересира. Кој мисли дека му сметам или не му требам слободно нека ме избрише. Така и така не се замарам со фб, го користам заради комуникација со некои луѓе.
Не ни знам дали некој ме избришал или не. А и да дознаам, не ми е битно нешто во животот па да си трошам нерви за џабе
Има некои што намерно го прават тоа мислејќи дека ќе бидат забележани а јас ама баш никој не сум забележала, ги жалам