A sto e ako ne uniforma? Togas izborot ke se svede na policaec,vojnik i pozarnikar I vo temata ke nema ponataka sto da se diskutira
Полицајски и докторски небаш толку ама вакви костумирани толку се секси што неможам да им одолеам https://postimg.org/image/z6e66snrv/
I carinicite nosat uniformi Dokolku me privlekuva nekoja licnost ke me privlekuva i po trenjerki da e, ako ne sto i da oblece gjabe e
Мм е во униформа,воено лице Има две униформи,онаа според чин,која не ме бендисува и онаа кога оди по терени,или дежурства кога има, е таа е ууууууу, мн е секси у неа
Во униформа НЕ. Но затоа ми се допаѓаат кога имаат - Фармерчина долу тесни , малку спуштени горе и не би сакала да се стегнати па да им се познава свирчето од страна и тесна маичка на V , и мускулесет да е. - Во костум , црни пантолони црно сако и кошула без јаки, и без машна, и да има копчина на ракавите од сакото големи и убави. И се разбира пак мускулест
Кад те видимстанеееееОџАчааааааааааааР Ги обожавам добивам инспирација да ги избањам, изгланцам и фор ди енд, ми носат сРеЌа
Која случајност, дечково од сликава твоја т.е. сликата е иста ко на @Petar80 аватарот. Него, Петар дали си ти дечково на сликава, оти те имам гледано у живо... Браво, браво, поштувам...
e da ti kazam iskreno retko koi devojki sto imale iskustvo so policaec se pofalile za tehnikata,inace da te potsetam cajkanite se poznati kako glupi ,iljada vicevi ima za niv.