Ух и тоа како ме привлекуваат мажи во војничка или полициска униформа,ама всушност досега останало се само на привлекување Ама да си најдам некој војник,полицаец ич не се мислам. Или пак од Тигрите и Волците,сместа го грабнувам и бегам
Хаха е знам дека ќе ме грабнат попрво тие,како што се силни..ама не замерувај во момент на занес реков ќе ги грабнам И да,не е на одмет ако имаш врски да ми најдеш некој,прифаќам
Со задоволство веднаш фаќам преговори да дознаам некој згоден слободен дечко дали има , а каков крој да биде , или не е битно тоа
Би рекла војничката униформа е баш онака секси и прави кеф, ама некако се некој скакулци и ропаци ја носат и со тоа сета фантазија паѓа во вода.. Порано се знаело војник, цајкан сите со приближно слична градба, висината играла голема улога а и сите лични убави момци, а сега кој стаса плати и стави униформа
хмм, незнам, според мислам дека не е кој знае што, паи пошто сум женско, мислам дека ние женските сме попривлечни со униформи неголи машките Крккк
Mene posebno vo vojnicima uniforma me privlekuvaat. A deka sum se baknala so vojnik onaka seksi i skrieno da no za seks ne ni se potrudiv bidejki znaev deka poveke nikogas nema da go vidam. I taka ispadna nazalost
Бел мантил, најсекси сме хахахах Цајканска јок, од никогаш не ми била, а посебно кога гледам сега кој е се станат уште помалку, никогаш не сум ги сакал не да ме привлекува, баш спротивно. Бившиот па напротив пред мене ќе се шеташе по униформа ама морав да му дадам до знаење дека не ме привлекува таква униформа
Имам гледано такви згоднии само по интернет, во реален живот слабо.. Од секогаш сум сакала да има некој згоден професор у школото, ама немаа
НЕ... Само им се восхитувам на поединци на начинот на кој умеат да ја носат и да ја прикажат професијата.
Можда ќе ви изгледа awkward ама мн секси ми е во работнички таква му е работата и стварно е мн убав па извалкан кога е уффф ахахаха и стегнат така малце во газето
Па откако цела генерација што не учат и машки и женски ми ги вработија полицајци, има и убави ама повеќето се ниски, грбави, со акни, дебели, мрсни... Не баш... Вака кога пишувам ќе ми се одмили цел машки род Од доктори и сестри имам трауми уште од мала.... Работници со зелени и портокалови униформи и тие не баш Значи мојот конечен одговот е не... Не се полицајците тоа што беа... Не се палете напразно