Аууууууууууу. Ако се решам да имам трето дете, он ќе ме пораѓа. А и тој што ме пораѓаше вториот пат не е за фрлање.
Морав да се надоврзам на муабетов... сијалици сама не менувам ама дека се нафурани и згора на тоа идиоти,имаш целосна поддршка... Башка што плус обврска ти е перење на униформи,чорапи и плус друга додатна опрема што мора да биде истаманета од денес за утре плус кинење живци додека го нема по недела две три на терени или обуки и бла бла... А па да не зборам за други вонредни ситуации додека седиш пред тв и чекаш се да е ок пошто од мобилниот нема ни трага ни глас... Тоа не е секси во никој случај! Мене најсекси ми е со престилка за готвење дури си правиме нешто за мцнување по дома
Close enough А сега и мал refresh на темава Фрлете око на задникот од лево И пожарникарите биле секси Шеќерот ми падна
Полицајциии од секогаш После долго време голема љубов кон униформираните полицајци сега имам можност секојдневно на работа да разговарам со минимум тројца полицајци јаоо најдобри моменти