Дали ве фаќа смеа за време на сексот?

Discussion in 'Секс' started by budal4e, Mar 23, 2010.

1. budal4e

budal4e Истакнат член

Мене ми се случува во последно време многу да се смеам а не знам од каде доага таа смеа на сред работа јас ке почнам да се смеам дали и вас ви се случило вакво нешто поззз

kalinka89 likes this.
  2. irenna

irenna Популарен член

Да не гледаш во нешто смешно или нешто да не те голицка ? :D Се шалам, незнам не ми се случило тоа ама подобро да те тера на смеење отколку на плачење. :D

3. butterfly89

butterfly89 Истакнат член

ми се нема слуцено такво нешто

4. budal4e

budal4e Истакнат член

pa i taa e taka poarno smeenje otkolku placenje noo sepak se se desava.No mozebi e i od toa sto jas sum mnogu vesela licnost i sekogas sum nasmeana ... no sepak e zabavno :D :D

5. Annath

Annath Форумски идол

Па сред секс може да ми дојде смеа, т.е и двајцата да се изнасмееме ако нешто се случи, сме биле несмасни, неспретни или слично... инаку, само од себе да ми дојде смеа не, никогаш...

6. tigrica

tigrica Истакнат член

budal4e ne si edinstvenata i mene mi se slucilo i toa zaradi sto e tisina i mene smea me faka mozebi zatoa sto sum i jas kako tebe mnogu vesela i nasmeana licnost no sepak nema nisto loso vo smeenjeto go razubavuva seksot :D

7. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Не може да не знаеш од каде ти доаѓа смеата, сигурно си се сетила на нешто смешно или сл. :D Внимавај тој да не помисли дека нему му се смееш па да си направиш проблем :D Мене такво нешто не ми се случило. Поздрав

8. newring86

newring86 Популарен член

mene mi se ima deseno :clap: .... koga se obiduvav da stavam kondom :D pa koga me fati edna smeeeeeaaaa :D :clap: :clap: ( steta sto ne koristime kondom sega - inace ke imase uste smesni momenti :D )

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Хахахахах има ств моменти некоаш коа се пукам од смеење .. двајцата уствари .. еднаш коа се заебаваше .. као зајче хахаха .. не е нишо лошо , весели и среќни треба да сме :D :D

10. irenna

irenna Популарен член

Леле и ти си нашла кога да се смееш :D што ќе си помисли дечко ти, лошооооо :D :D :D

11. tigrica

tigrica Истакнат член

na primer jas ne mislam sto ke pomisli deckoto ako nesto napravam i slicno bidejki totalno sum opustena pred nego i ne se zamaram za nisto :D :lol:

12. kristinaaa

kristinaaa Истакнат член

до сега ми се нема случено да ме фати смеа, па и ако ми дојди нешто смесно ке се насмеам посекако нема везе не се секирам ако сака нека се налути :x :D :D :D

13. newring86

newring86 Популарен член

ma srcka mi e toj :lol: e sega....yes da moeto smeenje predizvika blag pad na nestata :lol: ama ja dignavme atmosferata brzo :clap:

14. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Не ме фаќа смеа.

15. bona

bona Популарен член

i mene me faka smeata ponekogas, i toa vo najloso vreme :oops: , nekogas i namerno se smeam,bidejki znam deka toa go nervira,a ponekogas bas koga pomislam na toa deka go nervira smeeneto vo "kriticni momenti" :D me faka smea :worried:ilent: :lol: :lol: :lol: mnogu sum losa neli :D :D

16. Victorya

Victorya Популарен член

По природа сум весела личност, па скоро секогаш сум насмеана.

17. ivance5

ivance5 Истакнат член

Сум се смеела за време на секс, за моменти поврзани со сексот. На пр. ако сум си ја мавнела главата , ако не можеме да се наместиме....:D

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

И јас исто како и Иванче5. Ама не ми се случило онака само да почнам да си се смеам. Сигурно ти се моткало нешто во глава, па ти паднало смешно...

19. caculence

caculence Истакнат член

xaxaxa, постојано ми се случува ова кога сум добро расположена :D Онака се си оди со ред, се е ко подмачкано и од ништо - ме избива на смеа :mrgreen: во почетокот на дечко ми му беше чудно, и ништо не му беше јасно, ама се навикна... смеата знае да биде јак афродизијак ;) :up:

20. EleMental

EleMental Популарен член

Дали ве фаќа смеа за време на сексот

Мене неколку пати ме има фатено полухистерична смеа додека свршувала девојката. Јас залепен за зид и седнат, таа одозгора и не знам од каде ми дојде баш во тој момент, и го гледав лицето и за малце ќе и го расипев моментот :D :D

Lolo5 likes this.