Дали ве фаќа смеа за време на сексот Ме има фатено смеа неколку пати и тоа баш во моментите кога не треба. И јас не ја знаев причината, веројатно сум помислила во тие моменти на нешто смешно, па не сум можела да издржам. Не мислам дека ова е нешто страшно, јас сум многу опуштена пред него и си продолживме како ништо да не било. На секој може да му се случи.
Дали ве фаќа смеа за време на сексот Ни се има случено и тоа повеќе пати да се смееме и двајцата и тоа без причина еден период цело време се смеевме и тешко можевме да си ја „завршиме работата“
Дали ве фаќа смеа за време на сексот Не. Најверојатно зошто сум целосно посветена на сексуалните активности, па не помислувам на ништо друго во тој момент што би ме насмеало. Првите неколку пати ми беше чудно, бидејќи не бев опуштена и размислував на многу работи, а сега и бомба некој да ми фрли под прозор нема да ја регистрирам .
Дали ве фаќа смеа за време на сексот Е вечерва ме фати смеа,првпат во мојата е*ачка кариера Јас направена Тихи океан таму долу,типацов влегува, ме дупи ,ме дупи и едно време цифна Тихоит мој океан,пушти глас и тоа на танко ,смешно ,за срце да ти прирасне ! Леле ко прснав да се смеам ко некое ненормално ... Арно што успеа да го одржи радарот во рамнотежна положба
Дали ве фаќа смеа за време на сексот Аууууу, колку се смеам понекогаааааааааш еве и сега се смеам кога ќе се сетам на некоја таква случка.
Da mi se ima sluceno da se smeeme za nesto smesno ili nespretno sme napravile no i da toj mi kaze nesto sto ke me nasmee i dodeka se smeam mu godiii i toa mnogu ....(se custvuva i dolu dodeka e vo mene )
И баш за време на секс мене ќе ми текне на некоја глупост или смешна случка и почувам да се смеам и тој ми вели Што е смешно? и ќе прекинеме неколку секунди за да му раскажам за што сум се смеела и после ќе си продолжиме.
Хахаха скоро секогаш ни се дешава нас Посебно кога сум јас над него и тој ме гледа обавезно паѓа смеење тогаш. Или тој над мене ко ќе е. А откако ќе свршиме некако од задоволство само ни доаѓа да се поднасмееме малку
Ме насмеа насловов на темава. Инаку не, никогаш не ме фанало смеа. Незнам зошто. А и немам ни помислено на овакво нешто. Тотално сме концентрирани на дешавката и комплетно се опуштаме и уживаме.
Е зошто де ? Вие фаци не правите ? Иначе ја сама на себе се имам смеено , покушавав секси плес некој под дејство на алкохол и треснав така добро,почнав сама да се смеам како будала , душчка он се исплаши