На пр. ако некој ве нападне или нешто дали ќе може физички да ве одбрани. Или дали ќе ја изгубите привлечноста кон него ако проба и ако изгуби?
Темата е доста деликатна... Најдобро е што може да се направи е да Не дојде до физички контакт.. Доколку дојде до физички контакт не е битно кој победува, битно е дека работата ќе се влечка со полиции, судови, казни, а може да заврши и фатално. Секое машко ќе биде настроено заштитнички, но над секоја сила има поголема сила, па вашиот партнер може да биде претепан, па тоа не е причина за да се изгуби физичка привлечност.
Значи ти е важно да знае да се тепа? Што ако наиде на некој многу посилен од него или некој со црн појас во боречки вештини? Или 5 души ако му се пуштат а тој сам?
Еј мн глуп ти е муабетов Како можеш да го споредуваш партнерот со други луѓе ? Не може секој да се тепа или тој да биди посилен од сите. А сигурно нема да гледа ако некој сака тебе да те тепа. Ама искрено привлечноста ми нема врска со сила и тепање. Тој што го сакаш секако ќе го сакаш
Хахахах @red2323 да не спроведуваше некоја анкета? Со конкретниве подпрашања чудно ми дое Инаку, не мора да ги победи сите пед души, доволно е да се спротистави и да издри до крај па и да изгуби, а не како пи*чка да избега и да се скрие
Па затоа што повеќето го сфатија грешка прашањето. Прашањето беше ако се спротивстави ,но сепак изгуби. Затоа што ако изгуби значи не може да те заштити.
Не мора да се тепа за да ми биде привлечен. Природно мажите се физички посилни од жените и сакам да ја имам таа сигурност дека со него сум безбедна.