На сите што ви фали, ви фали затоа што го бивало, ако не ви фали, не ви фали затоа што не го бивало. А една да имаше што не фали оти едноставно се работи за бивши и е нешто што поминало и не е веќе битно? Еве мене ич не ми фали, не значи дека сите бивши не ги бивало. Толку значење им придавам.
Се согласувам со @Bitter-Sweet , личност која е моментално во врска/брак, не треба да си дозволи да си ги озвежува спомените мислејќи на тоа како му/и бил сексот со некој бивш партнер. Било - поминало. Како би ви било да прочитате коментар од вашиот сегашен дечко/сопруг дека му недостасува сексот со некоја бивша, дека таа била ваква или таква, имала страст, техника и сл?
Личноста шо така пишит, требит да се запрашат дали е со вистинскиот партнер чим во бракот или врската фалит страст.
Ич не ме задоволуваше бившата. Ја заборавив како млеко во продавница. Може наредните подобри ќе бидат.
Чекај сеа како тоа како милк во кооперација си ја заборајл? Значи вака одиш земаш млеко,на каса го плаќаш и заминуваш од кооперацијата без млекото. Па за тоа треба да си стварно глупав.
И што има лошо во тоа ако ви недостасува секс со некој бивши?!?!?! Бидете реални и искрени самите со себе, веројатно не се сите така минати лоши, ете мене лично ми недостасува сексот со една особа, така луда, слатка девојка...можеби само затоа и што БЕШЕ и остана таква
Не лол. Не ми фали ништо од личност која не ја сакам, не ми требаат луѓе кои ме гледале како недоволна. Не ни помислувам на секс со некој кој излегол од мојот живот. Таква сум јас, давам да ме газат, ги пуштам сите да се изживуваат со мене и одам до крај. Е на крај кога ќе се изладам и кога ќе знам дека сум дала се од себе, а некој не направил никаков напор за мене и се што правел било злоупотреба на мојата попустливост ее тогаш си заминувам со мирна совест и без трошка каење или простор за предомислување и жалење. Така што можеле да бидат тоа најзгодните и најдобрите ебачи (а не беа), па ич око да не ми трепне. Не ми значи ништо од луѓе кои сум ги пуштила. Подобро лош секс со добра личност. Се во сексот е техника и учење, па ќе се подобри сексот, но луѓето нема да си го сменат карактерот.
Не ми фали сексот како секс толку, иако имаше убави моменти, ми фали општо таа сексуална конекција меѓу нас, ептен бевме поврзани (барем одреден период) и бевме доста компатибилни на тоа поле, имаше премногу страст првите неколку месеци, страшна привлечност од која што горевме буквално кога бевме еден до друг. И тука не зборувам ни за техники, ни колку он бил добар во тоа, дури можам и да го второ рангирам од тие што сум ги имала, но сексот со него беше something else, заради миксот на сите овие работи, едноставно се спојувавме, ко едно тело бевме. Но, мислам дека и да имаме пак, таа магија веќе ќе биде изгубена, сепак многу работи се случија...