Ne ti e svekrvata kriva sama si kriva be majka. Svekrvata rekla na bajacka i ajde trcaj, so koj pamet. Nesmee da mi pisne ne pa dete da mi nosi po bajaci pa bebe e ke mrda so nodzinjata ke preta ke place toa mu e rabota.
Taka e skroz si vo pravo znam deka sym kriva so dozvoliv ama kajmene svekrbata mu poveke odmene mu se prai majka veruj losoto e so mazot mi ja podrzuva nemozam da izdrzam.ne bilo prvo i.posledno so sme go odnele na bajaci
Ako im kutis nema da prestane. I mojata bese doagase sekoj den demek da pomaga ama pocna kontra moite nasoki da se ponasa so bebeto i ja sterav. Uvredena teatralno si zamina od kaj nas, cekase da i se javam da sum i kazela deka ne e izbrkana(a ne bese) ama ne i se javiv i ko popce si dojde posle den ljutenje. Tvoe dete tvoi instrukcii nek se nosi sose bajackite so niv neka si sedi ti sedi si so deteto
Dzabe e veruj vcera dusta mi vristese a najloso e so mazot mi ja podrzuva duri somene se rasprava deka on verue isto kako niv mene ne me.nosele po takvi rab i ne veruam za toa nz kaoo ke.izlezam nakraj i da se bunam.i se deteto bilo sinato sipinki sinato
Deteto si bese super oni ke mi go osakatat od takvi raboti nervozna sum i gnevna strasno jas kolky so znam toa e crkvata e protiv tie raboti vo religijata ama oni sorabotubale so gospod nema greska
Ke si sednes nasamo so maz ti i ke napravis moabet, nikoj nesmee da vi se mesa vo odgleduvanje na deteto. A moj sovet ako imate moznost da si se otselite nekade sami. Ocigledno zivees so prosti i zaostanati lugje. Prvo i osnovno treba maz ti da si go podberes.
Мене пред 1 недела кога бебе имаше само 7 дена маж ми ми даваше банана и се скрши и падна на главче помало од пола банана јас од паника скокнав и извикав и тогаш почна да плачи... Страв ми е сеуште да не падна на не убаво место каде што главчето е меко и дали филмови си пеам се си мислам дека заради тоа во спиењето не мирна е и плачи... Неможам да се смирам сеуште
Пола банана излупена ? Прашувам пошто ако ти дал излупена пола банана за џабе си правиш филмови. Толку е мека бананата ништо не може да му биде. Да ти паднел диреткно мобилен, чаша па да се мислиш ама од ова не
Дада излупена беше и не беше од висина голема ама со понашањето во спиењето си го поврзав ова дека е причина... Дај Боже да не е ништо. Како викаат мајка што ќе помисли не дај боже да се случи... Фала мила
Кај ги наоѓате такви мажи? Извини вака кога бевте во врска не знаеше дека верува во такви работи? За жал со такви луѓе нема разбирачка ај да се само старите, а маж ти да не верува ќе се справиш некако вака и ако он верува во тие глупости џабе. Можеш на глава да стоиш и да се објаснуваш ама ништо нема да постигнеш, еве ги имам дома свекрвиштено и свекоров тие по тоа се. Среќа па маж не верува во такви работи па не можат да праат што сакаат.
Од болдираното се исплашило... Значи што и да се деси не смеете да скокате и викате пред бебето. Знам некогаш е невозможно ,ама некогаш ништо не е а ќе се извади од памет што ќе ве(не) слушне.
Ако немаш разбирачка со маж ти, за доброто на детето разведи се. Со нервирање ништо нема да постигнеш.
So da si go podberam nisto od toa podberuvanje, ne e prvpat veruj site se na sekira zaraneti veruj vos visd ne se trpi ne se trae nepodoslivi se do nema i kade nemozam da gi.ubedam i ne im se zal ni.nisto jas deneska use rano na sabajle ke.ispadnam nalekar da gi podberam.malce