Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали ви паднало вашето бебе/дете?

Дискусија во 'Бебе' започната од Annath, 13 септември 2012.

1. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Znam deka e taka ama verun cela nok ne sum spiela od nervoza

2. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Demek od neoravilno drzenje ili od urok so tie babini devetini nenormalna rabota

3. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.615
    Допаѓања:
    35.531
    Ако не веруваш во тие работи, не ни треба да одиш, свекрва ти нека си оди кај бајачки за себе.

На IRBBB, cresa-jagoda, natasam и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.279
    Допаѓања:
    9.105
    Тријачка е всушност масажерка и нема врска со бајачки.

На buba4e89, cresa-jagoda, ElenaOfRivendell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Da ama svekrvata mi rece trijacka ispadna bajacka

6. Milkiway

Milkiway Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.224
    Допаѓања:
    18.970
    На маж ти му кажавте ли дека те излажала и однела на бајачја и дека го тегнеле?

На IRBBB и Осе им се допаѓа ова.
  7. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.749
    Допаѓања:
    8.814
    Ne ti e svekrvata kriva sama si kriva be majka. Svekrvata rekla na bajacka i ajde trcaj, so koj pamet. Nesmee da mi pisne ne pa dete da mi nosi po bajaci :fubar:pa bebe e ke mrda so nodzinjata ke preta ke place toa mu e rabota.

На IRBBB, Fatalnata, haruki и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Taka e skroz si vo pravo znam deka sym kriva so dozvoliv ama kajmene svekrbata mu poveke odmene mu se prai majka veruj losoto e so mazot mi ja podrzuva nemozam da izdrzam.ne bilo prvo i.posledno so sme go odnele na bajaci

9. Pacient srna

Pacient srna Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    6.411
    Допаѓања:
    9.013
    Ako im kutis nema da prestane. I mojata bese doagase sekoj den demek da pomaga ama pocna kontra moite nasoki da se ponasa so bebeto i ja sterav. Uvredena teatralno si zamina od kaj nas, cekase da i se javam da sum i kazela deka ne e izbrkana(a ne bese) ama ne i se javiv i ko popce si dojde posle den ljutenje. Tvoe dete tvoi instrukcii nek se nosi sose bajackite so niv neka si sedi ti sedi si so deteto

На Luna91 и thelittle17 им се допаѓа ова.
  10. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Dzabe e veruj vcera dusta mi vristese a najloso e so mazot mi ja podrzuva duri somene se rasprava deka on verue isto kako niv mene ne me.nosele po takvi rab i ne veruam za toa nz kaoo ke.izlezam nakraj i da se bunam.i se deteto bilo sinato sipinki sinato

11. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Deteto si bese super oni ke mi go osakatat od takvi raboti nervozna sum i gnevna strasno jas kolky so znam toa e crkvata e protiv tie raboti vo religijata ama oni sorabotubale so gospod nema greska

12. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    Zaniv tie se po znacajni od doktorite i taka natakaj da ne pisuam se nerviram

13. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.749
    Допаѓања:
    8.814
    Ke si sednes nasamo so maz ti i ke napravis moabet, nikoj nesmee da vi se mesa vo odgleduvanje na deteto. A moj sovet ako imate moznost da si se otselite nekade sami. Ocigledno zivees so prosti i zaostanati lugje. Prvo i osnovno treba maz ti da si go podberes.

14. KittyCat:)

KittyCat:) Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2018
    Пораки:
    2.080
    Допаѓања:
    14.550

Мене пред 1 недела кога бебе имаше само 7 дена маж ми ми даваше банана и се скрши и падна на главче помало од пола банана јас од паника скокнав и извикав и тогаш почна да плачи... Страв ми е сеуште да не падна на не убаво место каде што главчето е меко и дали филмови си пеам се си мислам дека заради тоа во спиењето не мирна е и плачи... Неможам да се смирам сеуште

15. Milkiway

Milkiway Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.224
    Допаѓања:
    18.970
    Пола банана излупена ?
    Прашувам пошто ако ти дал излупена пола банана за џабе си правиш филмови. Толку е мека бананата ништо не може да му биде. Да ти паднел диреткно мобилен, чаша па да се мислиш ама од ова не

На Pacient srna, cresa-jagoda, Осе и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. KittyCat:)

KittyCat:) Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2018
    Пораки:
    2.080
    Допаѓања:
    14.550

Дада излупена беше и не беше од висина голема ама со понашањето во спиењето си го поврзав ова дека е причина... Дај Боже да не е ништо. Како викаат мајка што ќе помисли не дај боже да се случи... Фала мила

На Milkiway му/ѝ се допаѓа ова.
  17. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    Кај ги наоѓате такви мажи? Извини вака кога бевте во врска не знаеше дека верува во такви работи? За жал со такви луѓе нема разбирачка ај да се само старите, а маж ти да не верува ќе се справиш некако вака и ако он верува во тие глупости џабе. Можеш на глава да стоиш и да се објаснуваш ама ништо нема да постигнеш, еве ги имам дома свекрвиштено и свекоров тие по тоа се. Среќа па маж не верува во такви работи па не можат да праат што сакаат.

На Elena878, Pacient srna, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.584
    Од болдираното се исплашило...

Значи што и да се деси не смеете да скокате и викате пред бебето. Знам некогаш е невозможно ,ама некогаш ништо не е а ќе се извади од памет што ќе ве(не) слушне.

На IRBBB, KittyCat:), Snowflake97 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Ако немаш разбирачка со маж ти, за доброто на детето разведи се. Со нервирање ништо нема да постигнеш.

20. Roxy1991

Roxy1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2019
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    149
    So da si go podberam nisto od toa podberuvanje, ne e prvpat veruj site se na sekira zaraneti veruj vos visd ne se trpi ne se trae nepodoslivi se do nema i kade nemozam da gi.ubedam i ne im se zal ni.nisto jas deneska use rano na sabajle ke.ispadnam nalekar da gi podberam.malce