И јас така ја навикнав. На секое плачење, пак во креветче, не се откажав. Така цела недела и еве ја сеа само во креветче си спие. И преку ден ја ставав таму, тој период. Сега преку ден во дневна си спие, а навечер стрикно во креветче.
Кога ви стојат во кревет ги легнувате или ги успивате со вас па назад во кревет? @Feniksgirl @Nataliii
Ја мора да ја успијам скроз, пробав со полу заспана не сака, така ми се буди. Чим се комира, ја ставам и не се буди. Ако ептен нешто се подразбуди ја галкам за коса и така на меше и одма продолжува. А преку ден сака во полузаспна, и ставам цуцла и се доуспива сама.
Мамички еве и мене во оваа тема .. уште се тресам со бебо спиевме на спална си се свртело турнало перница и беше паднато на меше кренато со рачиња нагоре. Перницата пола под него залепено до спална спалната ни е мека со тапацир и мекана заплака само што кренав престана и почна да се смее мм дојде бебо почна да се смее почнав да го бркам со него се смееше и еве уште се смее си игра на подлога на меше .. дали да идеме на лекар што да правам се тресам цела .. помина веќе 30мин ..
Следи го 24ч, следни 2ч нека не спие. Моето во сред ноќ се струполи па немаше како да е буден ама среќа еве е добар само џумка горе на теме Ако нема повраќање промена во однесување да одбива храна,млеко ништо не му е.
Еве од 13:30ч како падна добро сме фала му на бога си игра се смее поспа 30мин во 18ч. изедовме ручек 140г. Цицавме 2 пати нема никаква промена се смее игра нит поврати нит ништо такво ..