@tigrica92 pisala deka nejzinoto dete se cuknalo vo zid, no ne najdov odgovor sto im kazale na snimanjeto. I mojata ima dve godini i trcase i se udri so glava vo zid i na celoto i izleze modrica. Drzevme led, ne povrati ama bese kenkava i ne raspolozena kako da i se spie
Zdravo se pojavija modrinki kaj deteto bez pricina sto moze da bide inace 10 godini ima strav mi e a ne e nesto loso kako leukemija.....
Здраво мајки, бебе 8ипол месеци го ставив да седи на подлогата и станав да му земем топчиња за играње. Одеднаш се дрпна назад и падна на задната страна на главата. Немаше удар дека подлогата за играње е мека. Заплача , го земав плачеше 2-3мин , го залажав со играчки и престана. За 20мин му дадов млеко и заспа. Сега пред саат време се случи. Кажете ми што да правам, ќе полудам од нервоза и мисли. Си велам ако му се случи нешто ке умрам.
Ништо не му е. Друг пат ставај перници околу него кога го оставаш сам. На 8 ипол месеци многу бебиња уште не седат стабилно.
Ништо не е само се исплашило. И мене вчера ми падна 6.5 м е Од кревет директ на глава ама со второ веќе уходан си Нема ни џумка ниту пак промена во однесувањето се е ок ,освен мене