Бидејќи сум нова, ова е мојата прва тема, ако има некоја слична или иста слободно избришете ја Мене лично не ми се допаѓа жена со мускули... Убаво е да има затегнат стомак ама не ми се допаѓаат билдерките со многу мускули. А за машко веќе е друга работата Машко со стомачни и добро развиен грб + тетоважа = совршенство Сакав да го слушнам вашето мислење, што мислите за жена со многу мускули ?
Ауу,не,не тоа какано е! Шала на страна...мене ич не ми се свиѓа,премногу ми е...мушки.. А за таков дечко,како што го опиша..неам зборови...перфект!
НЕ, никако.. Ама воопшто не ми се допаѓа.. Исто ко машко да е.. Ко кечер некој.. Затегнатост да, мускул не!
мене лично ми се допаѓа кога видам женско со стомачни мускулчиња, да се познаваат плочки а во другите делови од телото да е затегната некако ми е баш слатко
Уф, премногу одвратно ми е. И малку, сосем малку да се познаваат, пак ми е одбивно. Неженствено. Се знае како треба да изгледа жена. Спојлер Премногу ми е ова.
Мене ми се допаѓаат, до некоја граница. Еве, вакво тело многу ми е убаво: Спојлер Вакво , превише е, само едниот бут им е колку цела мене . Спојлер
http://www.youtube.com/watch?v=Lp6W4aK1sbs&ob=av2e Еве вака како Сиара на пример,ми се допаѓа,има мускули,но сепак не ја изгубила женственоста и изгледа премногу секси,затегнато. Или пак нешто како сликите на Спелбоунд,ете и мене така ми се допаѓа. Во последно време ептен забележувам дали девојките имаат мускули на рацете,мене многу ми е секси, деновиве ќе започнам и јас да вежбам на мускулите на рацете
Не, никако. Тие или се машкуданки ама до в крај, или не си го сакаат полот и женските облини Нема поубаво тело од она затегнатото, како што имате ставено тука добри примери со слики. А Сиара на спотот е преубава. Така да :up:
Затегнато тело,обликуван стомак ДА,но јасно истакнати мускули,од типот коцки на стомак или раце како на Мадона НЕ.Не ми се допаѓа и ич не ми е женствено.Оние грдосиине,билдерки не ги ни коментирам тука,ќе одам во тема БАЛОНИ
Убаво затегнато тело да, ама со ептен изразити мускули, не. Воопшто не ми е женствено, а уште помалку па секси и привлечно.
Истонирано тело, со доволно развиени мускулчиња колку да можам теглите по дома сама да си ги отварам. Ама не претеризам па да можам и креденци да разместувам, битно да не изгледа како пача.
Да е како што покажавте на сликите, секако дека е убаво,но како што имаат тело бодибилдерките, воопшто не ми се допаѓа, не е женствено, а нити убаво.
Не. Мислам треба да си психо да ти се свиѓаат такви жени, како овие горе на сликите. Не верувам дека некој има таков фетиш. Те мавне со чврга има да летнеш ко пердув. А исто не сакам ни плочки на стомак. Нека биде рамен, ама мразам кога кај женско се познаваат плочки, не ми е женствено воопшто.
Мене посебно ми се допаѓаат добро развиени цицепси и газепси. Воопшто,одвратни се,и машко и женско што е разбацано изглеа одвратно и вештачко. Кај машко океј е да има оцртана груда и стомачни просечни,со развиен грб изглеа ко лептир,кај женско изглеа геј. Ко машки хомич. Фуј!