Воопшто не ми се допаѓаат жени кај кои може да се забележи дека висат во теретана ,ми се допаѓа убаво обликувано стегнато тело али да нема видливи мускули,да изгледа дека е природно
Убаво е да се има затегнато тело, ама не мускули до толку. Спојлер Вака не: Вака може: Одвратно изгледаат премногу истакнати мускули на женско .
Го делам истото мислење Спојлер па и слабичка сум 2 дена по еднаш во денот да правам како на сликата имам
Големо НЕ! Воопшто не изгледа женствено. Добро обликувани нозе, задник и рамно стомаче е најдобро. Дури и плочките на стомакот не ми делуваат ок за девојка.
Искрено НЕ! Имам братучед (заедно учиме) и неговата мајка т.е. тетка ми се премажи и тој мажот и е WOW , но таа .. личи како маж со толку многу мускули , не би сакала да ја навредам но тоа е претерано
Во ред е да се вежба и да е во форма, ама да не е претерано. Затоа што ми изгледа грозно жена со мускули. Ако е во границата на нормалата е океј, само да не изгледа многу грубо.
Mи се допаѓа се до оној момент кога не е претерано. Не ги сакам многу спортистките кои имаат огромен грб,раце,нозе...(пливачки,одбојкарки...)Како да немаат ништо женствено во нив :/ Taка барем јас ги доживувам Се што е умеренo e во ред. Убаво затегнати нозе,задник,стомак,е тоа ми се допаѓа
Воопшто не ги сакам билдерките, не ми изгледа убаво за жена да е толку напумпана. Во ред е убаво обликувано тело, затегнато ама многу мускули НЕ. Машко тело нормално е убаво да има по некое мускулче па и + ако има тетоважа е полн погодок. Многу го сакам обликот на телото на мојот дечко, поготово му ги сакам рацете, многу се некако..мажествени и секси А и како што планира да става тетоважа..совршено!
Едно големо не од мене за жените со мускули.Мислам дека изгледа грозно,инаку рамен и затегнат стомак за жените е бинго.
мене не ми се допаѓа жена со многу мускули бидејки не изгледа убаво,може со малку стомачни на стомакот ама не да е претерано
Да само за убаво затегнати и зацврстени мускули, но на сите не ни се потребни пренагласени мускули и толку големи како на оние луѓе коишто се занимаваат со бодибилдинг.