А што подразбирате вие под мускули?! Или поточно мускулеста и не мускулеста (со облини) ?! Посочете ми со слики
Жена со мускули не ми се допаѓа , според мене добро е жената да има затегнато тело, но таа исто така треба да биде нежна и женствена. А жена со мускули ни малку не изгледа нежно а уште помалку женствено.
Никако не ми се допаѓаат овие жени. Нема никаква женственост, нежност, да сум машко не би смеела ни да погледнам ваква некоја, а не па да бидам со неа
Мене ми се допаѓаат онака убаво оформени мали мусклчиња на рацете. Се друго е отповеќе.Само затегнатост. И ми се допаѓа онака мало мускулче на нога.
Ми се допаѓаат жени со мали мускули, но билдерки, никако. Најважна е мерата, нели Аристотел бе брат? Умерени мускули. Не ми се допаѓаат никакви видови на билдери (машки или женски).
вакви билдерки НИКАКО, страшно изгледа. е ова е поим за како треба да изгледа едно перфектно пред се природно женско тело
Многу одвратни ми се оние билдерки со женско лице, машко тело Да има малку мускули на нозете и стомачни мускули да, симпатично ми е, ама вакви не
подобро дефинирани мускули отколку вишок килограми и сало кое вири од сите страни...нормално Билдерки НЕ!
Во ред е сваќам сега. Ама ова е веќе спремање за натпревар. Кој би сакал педерче маж или мажествена жена покрај себе? Никој. Јасно е А што мислиш за ова? Ова не е мускулесто? Или? Како што гледам девојката од десно е мускулеста а за мене е совршена. Очекувам одговори и од другите феминки. Преферирате мускулесто или целулитесто
Oние билдеркине ми се одвратни,значи се унаказуваат со тоа,да имаш малку формирани мускули,убаво е,ама што е претерано-претерано е.Не сме машки ние пак наа со олкави бицепси да одиме,како балони да имам врзано на раце.
Па девојката од лево,не е целулитеста,доволно мускулеста и за мене совршена!!!!! Онаа од десно и не ме привлече баш многу,премногу мускули за мој вкус.Се знае како треба да изгледа една жена,првенствено треба да е женствена!!!Малку мускули онаму каде треба да ги има,а да се познава баш секој мускул не.
Ми се допаѓа жена со оформена мускулатура на телото,особено рацете,стомакот и нозете во границите на нормалата.Ваквиот изглед за мене не претставува недостаток на женственост,туку посветување внимание на естетскиот дел кај една жена.Вишокот килограми кои се познаваат преку гардеробата сигурно не може да биде попривлечен од мускулните контури кои го отцртуваат телото.