Уфф не...Колку само стои одвратно кога ке облече фустан Сакам стегнати жени ама вакви набиени ми се одвратни Спојлер замислете ја во фустан
Ми се допаѓа кога девојката е стегната и се грижи за своето тело,ама не и кога изгледа како набилдан маж
Не, пρемногу одвρатно ми изгледа, се ρазбиρа κаκва тρеба да биде една жена, нежна, а не да личи на маж. Инаκу κаκо на GirlRose што ни ја поκажа набилданата, тоа и за маж е пρемногу, недај боже да те потκачи, на оној свет отиде .
Жена со мускули никако неможе да ми се допадне, исто како ни жена премногу исушена и на неа да стојат само коските. Исто како што не ми се допагаат жени исончани без оглед на сонце или солариум. Сакам жени со убави раменици, и нежно бела кожа, што е предуслов воопшто да ми го привлече некоја вниманието. Дефинитивно набилдана жена или жена со повеќе мускули од потребното, на моето сетило за вид кое патем речено е доста изострено, делува одвратно.
Мене ми се допаѓа. Убаво е да си помускулест, но не да претеруваш. И мене не ми се допаѓа кога ќе видам набилдани жени, но да имаш затегнато тело и мускулчиња не е лошо.
Не, не ми се допаѓа.Не ми изгледа убаво жена со видливи плочки на стомакот и мускули на рацете.Затегнато тело, да. Спојлер Вакво : Спојлер
МОже да се каже. Јас имам на рацете и ми се познаваат но не премногу и не како на маж што бис е рекло.
Не,бидејки не ми изгледа привлечно, не и личи на една жена да има мускули според мене . Кога мислам мускули мислам не претерано, како на сликата од sweet-star.
Нее, поише претпочитам мушки со сало и пластеници, а може и со секси пивски стомак и тоа доаѓа у обзир!