Прашањево е многу релативно. Некои под мускули подразбираат билдерка, а други убаво оформени мускули. Јас сум за вторава варијанта. Не е поентата да изгледаш добро само во облека, треба и кога ќе се соблечеш да личиш на нешто, а не висната кожа на сите страни. ДА за вакво тело: НЕ за вакво (воопшто не е секси со нозе ко на маж):
Од оваа страна првата слика на Елена и Марија Нацева, ма може малце понемускулесто од Марија, во други случаи више е ептен претеризам
Жени со мускули ми се одвратни. Убаво, стегнато и обликувано тело, внимавање на линија тоа да, али другово не. Мразам и жени со тетоважи, пирсови. Каде се изгуби гламурот, елеганцијата, природната убавина на жената. Се претворивте во мажи ебате.
Ми се допаѓа затегната но мускули како погоре на сликите што објавиле некои феминки дефинитивно не од причина што не ми изгледа женствено и ниту сексипилно и атрактивно убаво тело што една жена треба да го има туку повеќе ми делува машки грубо. Понекогаш претерано мускули ниту кај машки не ми се допаѓаат не пак кај жена.
Zavisi na koj del od teloto.Mene mi e mnogu grdo koga ke vidam zensko so muskuli na noze.Ne zenstveno ni malku, kako fudbaler.
Убаво и затегнато тело да, мускули дефинитивно НЕ! Каде е тука убавината, нежноста, сексипилот на жената?!
Добро е да има некое мускулче но не птетерано : затегнато газе добра оформена нога и затегнато дигнато сисе не е на одмет
Она масивно-не. Дури и грдо изгледа Ама плочки на стомак-да Убаво обликвани надлактици-да Се познава кој работи на својот изглед
Минатата недела се одржа куп на Македонија во бодибилдинг и бикини фитнес еве дел од девојките, топ беа
Jas imam stomacni muskuli i opsednata sum so niv,sega sakam da gi sredam poubavo nozete inaku za mene sovrseno sredeno telo e na J-Lo...