На билдеркиве студент по медицина слободно може да полага анатомија т.е. мускули, не мора на лешеви. Секое мускулче е оцртано и ГРДО! Али морам да признаам најодвратен дел ми се градните мускули со триаголничиња купаќи, прслук сеедно. Не знам зошто ги носат потполно исто им изгледаат како и на машките, освен ако немаат силикончиња, а тоа е па уште полошо Ми се допаѓа женско тело кое е делумно стегнато, ама во исто време има и облини.
Ако има малку на раце колку толку да се познава да е затегната ок. Спојлер http://3.bp.blogspot.com/-BXIawZgO73Q/Tt0sTmod49I/AAAAAAAADFE/BBZyFeSIBFY/s400/jennifer-lopez-body.jpg Али вака...НИ ВО СОН! Спојлер http://4.bp.blogspot.com/_pLHC2x2tlPI/TPfZtkwI9NI/AAAAAAAACM0/E4iLZH7AjFs/s1600/body4.jpg Спојлер а оваа последната што пол е ???
Жена со мускули не ми се допаѓа посебно оние грдине билдерки што ги има на Фемина. Али сепак добро е кога жената ќе се грижи за својот изглед па ќе го затегнува телото, да не и виси некое сало али сепак да има и облини.
Секогаш сум за убаво обликувано и затегнато тело. Ама се си има свои граници. Ваквите жени со огромни мускули, воопшто не ни личат на жени! Човече
Воопшто не ми се допаѓаат жени со мускули во нив не гледам ништо женствено и воопшто не се сензуални, тоа за мене не е жена.
^Тие не личат на жени што се бодибилдерки, претеризам е тоа own: , ама убаво затегнато, цврсто и обликувано тело секако дека ми се допаѓа. :up:
Затегнато тело, убави облини малку оцртани стомачни - Да! Убаво е. Ама мускули на раце или како пред некој ден што беше на насловна на Фемина билдерките - тоа НЕ, никако! Не е женствено а и верувам т.е. сигурна сум дека и на машките не им се допаѓа.
Зависи колку е мускулеста. Има малку, средно и претерано т.е. билдерки кои изгледаат ужасно. Најубавa e грижaта за телото, добродојдени се секогаш убаво оформени мали мускулчиња. Веднаш штом видам таква девојка си викам браво, се грижи за себе и своето тело. Видов тука слика од Викторија Сикрет модел и тоа од најслабата, мене таа девојка никогаш не би ми била репер за изглед, напротив добро извежбано женско тело е вистинска мотивација за грижа на женско тело.
Ми се допаѓа, но да не биде премногу мускулеста како бодибилдеркине. Нормално затегнато тело со стомачни, супер е. http://www.youtube.com/watch?v=1PBUQ5rSEXU
Убаво затегнато тело, со не премногу издефинирани мускули ми се допаѓа, но доколку мускулите се премногу истакнати не сакам. Еве моите нозе се слични, малку поизразен е мускулот и не ги сакам.
Нормално, ми се допаѓа убаво градено, затегнато тело, со малку мускулчиња, ама оние бодибилдеркине не можам да ги гледам. Е тоа е веќе претерано и одвратно за гледање. Па тоа на се личи, само на женско не.
Не ми се допаѓа. Сакам затегнатост, еластичност, да имам кондиција, на изглед здраво тело со здрав тен, но мускули - не! Дури и квадратчиња на стомакот не сакам. Не личат мускули на жена. Жената треба да биде женствена, нежна како цвеќе, мека, не груба како маж. Исто и кај мажите, не секој маж со мускули е силен и здрав, кога повеќето се отруени со протеини.
Сакам убаво оформено женско тело, рацете да се убаво обликувани и нозете, но несакам мускули кои се познаваат како резултат на претераното вежбање. Но се си е до вкусот на оној кој си ги обликува мускулите, убаво е да но за спортски изглед, а што кога сакаш да облечеш елегантно фустанче, а рацете и нозете ти се мускулести, не личи едноставно. Има разлика од обликување до билдање. Убаво оформен и затегнат стомак но не и плочки претерано изразени, или пак фудбалерски нозе и набилдани рачиња. Не сум за тоа дефинитивно
Ако под жена со мускули се подразбира суптилно оформени мускули,а можда и за нијанса повеќе од суптилно - ми се допаѓа. Но,оние што се напумпани со хормони,кои цел живот го посветуваат на билдање,мислам тоа ни на машко не е убаво, а не пак на женско.