Aуу, не, билдерка-не. Aма ми се допага онака да и се цврсти рацете, нозете. Hа пример како на одбојкарките. Cовршено тело имаат (имаме ).
Не!Воопшто! Кога бев помала и викам на баба: Бабо!Кога ќе пораснам ќе имам мускули! А баба ми вика: Е какво е тоа девојче со мускули гадно
Како што спомна некоја феминка, затегната да, ама билдерка не Си се знае женско си е женско, да биде нежно
Не ми се допаѓа жена со мускули...Ми се допаѓа затегната женска,али не и мускулеста...Жеснкото треба да е нежно и мило,а не како машко со мускулишта
Отсекогаш сум за тоа дека жените имаат исти права како и мажите... Но женско ако не е нежно и крхко тоа ја губи моќта, женската моќ е во нежноста, додека мускулите се за мажи, тоа е нивната моќ, а она што за жените е моќ е нивна слабост... Тоа е рамнотежата во природата, жените наредуваат, мажите исполнуваат , лудо би било ако се променат нештата...
Дефинитивно сум против тоа.. Жените треба да бидат елегантни а не да се натпреваруваат со мажите во мускулите. Треба да се знае што е жена, а што маж!
Како што би рекле бугарите:Аааа госпожата м'шка И јас како и повекето сум против тоа.Се знае жените какви треба да бидат, нежни, женствени со тенка половина, изразени колкови-синоним за плодност. Ние моќта си ја чуваме на друго место, не во мускулите.
Стегнати онака да и стомачни мускули убаво ми е за очи дури и јас сакам да имам нешто како на сликава ама боди билдерки жени како ми е одбино ...