Да да и да! Почитувам фитнес, боди фитнес, фитнес па дури и бодибилдинг. Навистина тежок и скап спорт, но се исплати...
Ги сакам жените со добро обликувано тело,долги нозе и рамен стомак.А жените кои имаат многу набилдано тело ми се одвратни!Тоа воопшто не наликува на жена,повеќе наликува на маж!Така жената ја губи својата женственост и станува нешто што не треба да биде!
Жена со мускули - дефинитивно, не! Со тоа ја губи женственоста која е карактеристика на понежниот пол. Таквата жена делува грубо и навистина не изгледа пријатно. Е сега, јас сум за затегнато и убаво женско тело, но истакнати мускули како билдер - не!
Жена со мускули - дефинитивно, не! Со тоа ја губи женственоста која е карактеристика на понежниот пол. Таквата жена делува грубо и навистина не изгледа пријатно. Е сега, јас сум за затегнато и убаво женско тело, но истакнати мускули како билдер - не!
никакооо...може да е затегната а не билдер жена-женствено без мускули нежна убава пиц пец секогаш а не маж
Жена со мускули како Пинк? Па кратка коса има и плус мускули како машко е. Да се има стегнато тело да! Ама мускули како билдер НИКАКО! За машко да ама жена не не не не не.
Имам и ја затегнато и равиено тело (широк грб и раменици) и сеуште работам на случајот и ке се трудам до крај да ги добиам онии коцкички на стомакот. Мнигу сум поразлична од другите и незгоно ми е али од една страна е многу добро.Еве зошто?? Бев на роденден абе машките се исплашија од мене, не сум лоша али имам широк зафат ,не се сите такви имам другари кој ме знаааат али тој што не ме знаеше а седеше до мене тогаш ја сакав да станам да отидам до канцеларија и овој ааааа и отиде пет метра подалеку од мене .Абе не можам да сфатам али ако кревам тегови до 50 килограми до сеа до толку можам и вежбам некој техники и зафати не значи дека ке ги употребам надвор од теренот,али ако има потреба зашто да не
мене некако ми е многу грубо на ништо не личи нормално не да биде сега некоја па ептен распуштена со нормални минимални црти
тоа е всушност жена со мускули а тоа ние што го сакаме онака убаво е затегнато тело.оваа билда мускули да набие а ние само вежбаме да се затегнеме..