Баба ми секој петок гравче прави (понекогаш и во среда) . Или манџичка или тавче, а и бело само варено со масло одозгора е преубаво. Јас за да немам проблеми, т.е. за да немам дуење на стомакот, обавезно во гравот како зачин ставам пола ќесичка чај од нане (преубав вкус ми има).А ако не ставам во гравчето, обавезно чајче ќе си сварам и нема да имам проблеми.
Ауууу јас па ич несакам грав! Ни да го помирисам неможам.. а како мала па мајка ми ми кажува многу сум јадела е ај сега..
Ејјј се прајте сите госпоѓи дека се прди од грав ахаха НАПРОТИВ ЌЕ КАЖАМ ЕДНО КАТЕГОРИЧНО НЕ ! на тоа прашање војнички грав !! најјубаво ..едвај чекам петок ...
Mногу големи проблеми ми прави гравот,тоа прдење њепрдење не ми е гајле....али секад коа јадам грав имам големи главоболки
jas obozavam grav mnogu e vkusno sekogas koga pravam grav stavam vnatre meleno meso ili seckana salama ili gulas mnogu e vkusno mmm
Грав - манџа избегнувам, бидејќи знаете дека Добриот грав далеку се слуша . Али тавче-гравче обожавам, и многу го сакам
Мене воопшто не ми пречи гравот а и многу ми е вкусен а особено во лето кога во него има и по некој друг зеленчук..
Грав со мелено месо?!? Јас сепак би со суви ребарца Не ми смета ама не го ни нешто посебно обожавам. Повеќе тавче гравче отколку чорбаст.